Lijepa i uspješna

Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković koju rijetko pokazuje, jako si nalikuju, a evo i čime se bavi!

Ana Bogdanovic - 5 Ana Bogdanovic - 5 Ana Bogdanovic/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bogdanovic - 10 Ana Bogdanovic - 7 Ana Bogdanovic - 3 Ana Bogdanovic - 6 Ana Bogdanovic - 2 Ana Bogdanovic - 11 Ana Bogdanovic - 9 Ana Bogdanovic - 4 Ana Bogdanovic - 8 Ana Bogdanovic - 1 +9 Jelena Đoković - 7 Galerija

Ana Bogdanović u Srbiji slovi kao ikona stila, a poznata je i kao sestra Jelene Đoković.

Supruga jednog od najuspješnijih tenisača današnjice Novaka Đokovića, lijepa Jelena Đoković plijeni pažnju gdje god da se pojavi, no rijetki znaju da ona i sestru Anu Bogdanović koja uspješno plovi influencerskim vodama.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Ana je udana za srpskog košarkaša Luku Bogdanovića s kojim je dobila sina Viktora, a bavi se pisanjem bloga i aktivna je na društvenim mrežama gdje ju prate tisuće ljudi, na kojima piše o modi i zdravom načinu života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bogdanovic (@hanging.on.with.ana)

Na profilu na Instagramu prati je više od 11 tisuća ljudi s kojima rado dijeli trenutke iz privatnog života, a najviše simpatija osvaja preslatkim obiteljskim trenucima.

Ana i Luka vjenčali su 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a njemu je kum bio suigrač Nikola Peković. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +22 Vlatka Pokos - 4 Nekad i sad Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak Vanna Vanna u Areni - 3 +1 Vanna u Areni - 4 Celebrity Osvanula rijetka fotka Vannine lijepe kćeri, u haljini s prorezom pokazala je da je naslijedila najbolje od mame!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene