Tko broji!

Jelena Đoković objavila je rijetku obiteljsku fotografiju s plaže: ''Poljupci? U milijardama dok još može!''

Jelena Đoković Jelena Đoković Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković Novak Đoković - 4 Novak Đoković Novak Đoković - 3 Novak Đoković Novak Đoković - 1 Novak Đoković - 2 +0 Jelena Đoković Galerija

Novak Đoković uživa sa obitelji na odmoru, a od tamo je Jelena podijelila fotografiju i pokazala kako provode svoje vrijeme.

Tenisač Novak Đoković poslije velikih sportskih uspjeha uživa na odmoru sa svojom obitelji, a supruga Jelena podijelila je i pokoju fotografiju s djecom. 

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Riječ je o fotografiji na kojoj se Jelena i Tara igraju u pijesku razmjenjujući nježnosti i osmijehe.

"Poljupci? U milijardama, dok još može, a i ko broji", napisala je ispod u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena je pozirala u crnom badiću, dok je Tara imala rozi s detaljem bijele mašnice na leđima.

Ova fotografija brzo je dobila mnoštvo lajkova, a pratitelji su im uputili i niz emotikona srca.

Predivne ste", "Nikad ne zaboravi ljubiti svoju djecu", "Ti si srce i duša obitelji", "Mamina maza", "Ljubi mnogo više od miliona, to se pamti", pisali su ljudi u komentarima.

Ovog ljeta Stefan i Tara učili su plivati i roniti u moru, a njihov učitelj bio je upravo tenisač koji je svo vrijeme posvetio svojoj djeci.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +24 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 +25 Milica Pavlović - 3 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene