uživaju u Turskoj

Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +19 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na Instagramu je objavila obiteljske fotografije s ljetovanja u Turskoj, u kojoj uživa sa suprugom Vedranom Ćorlukom, njihovim sinčićem Viktorom i svojom mamom, a pokazala je i trudnički trbuh u badiću.

Pjevačica Franka Batelić i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka sa sinčićem Viktorom trenutačno uživaju na ljetovanju u Turskoj.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Franka je na svojem Instagramu objavila niz fotografija s odmora, a otkrila je i da im se tamo pridružila njezina zgodna mama Ingrid Zustović.

"Svima želim da ljeto provedete s ljudima koje najviše volite, s obitelji, prijateljima, novim ljubavima. Sakupljajte uspomene, zagrljaje, večeri pune smijeha, glazbe, zastanite i poslušajte šum mora, osjetite vjetar, sunce, sol. Jer jednostavnost ljetnih jutra nas najbolje uči da budemo nova, drugačija, bolja verzija sebe. Pozdrav od mog malog plemena iz raja u Turskoj!" napisala je uz fotke, od kojih su njezine pratitelje posebno oduševile one na kojima se Ćorluka bućka sa sinom u moru i na bazenu, a Franka je u badiću pokazala i poveći trudnički trbuh, koji je u plavoj haljinici uspjela sakriti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, Franka će sa suprugom Vedranom Ćorlukom dobiti drugo dijete najesen ove godine, a pjevačica je vijest jedva sakrivala do samog kraja "Plesa sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, pa više nije mogla tajiti trudnoću.

Trudnoću je objavila na svojem profilu na Instagramu u predivnoj bijeloj haljini, a spol djeteta presretni roditelji još uvijek nisu otkrili.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Nedavno su proslavili i četvrtu godišnjicu braka, a jedno drugome čestitali su fotografijama iz njihove mladosti te rekli da su kroz deset godina, koliko su zajedno, djeca postala roditelji te su i sami od mladih ljudi odrasli i sad odgajaju svoje dijete.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene