nižu se komplimenti

Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

Vlatka Pokos- - 3 Vlatka Pokos- - 3 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 In Magazin: Vlatka Pokos - 8 In Magazin: Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 +1 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos na Instagramu je objavila niz svojih fotografija iz Hvara na kojima se pohvalila preplanulom puti, a u prvom planu je njezin raskošni dekolte.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos trenutačno uživa na ljetovanju u gradu Hvaru, odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Sada je podijelila niz fotografija na kojima se pohvalila preplanulom puti, a pozirala je u seksi topiću s bretelama i čipkastim detaljima, u kojem se u prvom planu našao njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

"Lijepa kao i uvijek", "Prekrasna dama u svakom pogledu", "Izuzetna žena, "Prava cura", "Izgledaš božanstveno", "Žena sa stavom", pisali su joj pratitelji, a neki su joj čak posvetili i romantične stihove.

Nedavno se s odmora pohvalila i fotkama u badiću te se pritom osvrnula i na usporedbe s plastičnim ljepoticama.

''Vidim da me uspoređuju s plastičnim 'ljepoticama', i to na moju štetu?! Samo prirodna ljepota je ljepota! Ostalo je jadna kompenzacija. Ja uživam u ljetu kao što dugo nisam, nadam se i vi! Govorim o tome jer se mladim djevojkama šalje užasna poruka i nameće plastičan izgled. Mnoge se unakaze već u ranoj mladosti. Fizička ljepota je samo dio naše osobnosti i ništa ne znači sama po sebi. I ljudi, neugodno mi je biti ovako površna, ali ja NEMAM umjetne grudi", napisala je tada.

Vlatku smo ove godine imali priliku gledati i u showu "Ples sa zvijezdama", zbog kojeg se iz Kanade vratila u Hrvatsku.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +15 Victoria Beckham Celebrity Raskol u obitelji Beckham? Novi potez najstarijeg sina Davida i Victorije rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene