Ona ima 53 godine?!

Jennifer Lopez osvanula gola na najnovijim fotografijama, ali strateške je dijelove dosjetljivo prekrila!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Jennifer Lopez za potrebe svoje nove reklamne kampanje snimila je fotografije na kojima pozira bez odjeće, ali ipak nije pokazala više nego što bi sama htjela.

Latino diva Jennifer Lopez izaziva divljenje svojom ljepotom i izgledom još od prvih dana svoje slave, no njezini se obožavatelji slažu da s godinama izgleda sve bolje i da stari poput dobrog vina.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Tome svjedoče i najnovije fotografije koje je snimila za potrebe kampanje svoje nove kolekcije cipela koje je dizajnirala, a na kojima pozira gola. Ipak, kako ne bi pokazala previše, 53-godišnja Jennifer strateške je dijelove prekrila kosom i ekstenzijama i tako malo toga ostavila mašti obožavatelja. Uz to je snimila izazovne fotografije na kojima pozira s nešto više odjeće na sebe, a podijelila ih je na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MIA SECRET® (@miasecret)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer je prije nekoliko dana objavila i fotografije iz izlaska bez svojeg supruga Bena Afflecka, u koji se otputila u dugoj srebrnoj haljini na jedno rame, s dubokim prorezom i opasnim otvorima na gornjem dijelu.

"Bene, zašto si je pustio ovakvu?", "Eh, Bene, da vidiš kako ti se žena zabavlja", "Beskrajno seksi", "Ikona stila i seksepila", "Prekrasna si", "Haljina gori", "Predobro", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

U našim je krajevima odjeknula vijest da Jennifer navodno krajem svibnja ove godine dolazi u Beograd, a povod je luksuzna privatna zabava jednog srpskog moćnika, no i na taj događaj stići će bez supruga Bena.

''S njom neće biti njezin muž Ben Affleck, to je sigurno. Svi ostali detalji o njezinu dolasku bit će poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ako se dogodi da pjevačica bude spriječena doći, novac će u tom slučaju biti vraćen'', izjavio je anonimni izvor za Kurir.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Celebrity Danijela Martinović o željama i planovima s novim dečkom: "Život je tako čudesan, bit će mi drago ako se to dogodi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene