Posebna organizacija za nju

Jennifer Lopez posebnim povodom uskoro dolazi u susjedni Beograd, ostvarit će joj se želja koju je davno izjavila

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +22 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Galerija

Jennifer Lopez krajem svibnja navodno dolazi u Beograd, a povod je luksuzna privatna zabava jednog srpskog moćnika.

Svjetski poznata diva Jennifer Lopez krajem svibnja navodno dolazi u Beograd, doznaje Kurir.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Prema pisanju ovog portala, popularna pjevačica stiže na privatnu zabavu jednog biznismena (ime i prezime poznato redakciji) koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200 tisuća eura.

Latino diva će, prema njihovom saznanju, privatnim avionom sletjeti na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gdje će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gdje će se odvijati zabava.

Srpski biznismen već je organizirao zabave gdje su prisustvovale zvijezde svjetskog kalibra, a izvor je potvrdio da je za to bez problema izdvojio pozamašnu svotu.

''Planirano je da Jennifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cijenu je uračunat pjevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom slijeće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gdje će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uvjete, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom.''

Međutim, JLo stići će bez zbog supruga Bena Afflecka.

''S njom neće biti njen muž Ben Affleck, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska bit će poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pjevačica bude spriječena doći, novac će u tom slučaju biti vraćen'', govori izvor za Kurir.

Jennifer Lopez drugi put dolazi u Srbiju- 2012. godine održala je koncert u beogradskoj Štark areni. Tada je dala intervju za medije da je oduševljena i da bi se voljela tamo vratiti.

''Oduševljena sam. Ljudi su fenomenalni. Očekivala sam da će me ovoliko voljeti. I ja sam fascinirana ovim narodom'', rekla je tada, a sada će joj se ta želja i ostvariti.

Jennifer je tada tražila da u backstageu budu bijele ruže, najbolji bijeli porculan, obilje mineralne vode i da sve bude u bijelim tonovima. Ostalo je zapamćeno da je ona tijekom koncerta u jednom trenutku ogrnula zastavu Srbije koju je dobila od obožavatelja iz publike.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 5 Beyonce - 4 Beyonce - 6 Beyonce - 1 +25 Beyonce - 2 Celebrity Beyonce preskočila grudnjak i u potpuno prozirnoj haljini ponosno pokazala svoju raskoš: "Ostao sam zatečen!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene