Pogledajte video!

Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput sa suprugom i sinom - 1 +26 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 2 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila niz novih fotografija sinčića Blooma, koji je u Dubaiju proslavio drugi rođendan.

Pjevačica Maja Šuput sa svojom obitelji trenutačno uživa u Dubaiju, u kojem je njezin sinčić Bloom proslavio veliki drugi rođendan. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

"Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje 2 godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo", napisala je Maja uz video u kojem Bloom puše svjećice, a uslijedila je hrpa čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Među prvima se u komentarima javio Majin stilist i prijatelj Marko Grubnić.

"Sretan rođendan, najdraži moj dječače... Uz tebe smo svi shvatili što je to prava istinska sreća, čista ljubav i najiskreniji osmijeh dok otkrivaš svijet... Želim ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju... Želim ti da narasteš veeeeliki i da ostaneš uvijek tako dobar kao i do sada, da baš nikada ne skidaš taj svoj savršeni osmijeh s lica... Volim te puuunooo, BABY BLOOM", napisao je stilist.

Veliku pažnju privukla je i njezina prethodna objava jer je podijelila fotke i videe Blooma s kikicama. 

"Nama ništa iskrenije od dječjeg osmijeha", napisala je Maja u opisu galerije, a uslijedile su kritike na račun dječakove frizure.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Predivan je, ali zašto duga kosa?", "Sladak dječak, ali kikice na dječaku?", "Isti mama", "Majo, zašto Bloomu praviš ženske frizure?", "Slatki šarmer", "Presladak, ali kikice ne! Ne kvari mu ljepotu!", "Očito jedno jako sretno dijete", nizali su se komentari ispod objave, a ovo nije prvi put da Maju prozivaju zbog Bloomove duge kose.

Podsjetimo, Bloom je prvo dijete Maje i njezina supruga Nenada Tatarinova, a iako je tek napunio dvije godine, dosad je s roditeljima već obišao pola svijeta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Nekad i sad Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Bivši muž Nine Badrić pronašao je drugu sreću s nekadašnjom djevojkom našeg tenisača, a sada su objavili sretne vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene