"U kojem rajskom vrtu ovo raste?"

Šuput osvanula u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli, sakrila svaki dio gole kože, a dobro je opremila i Nenada!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput sa suprugom i sinom - 5 Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografije iz Džamije šeika Zajeda u Abu Dhabiju na kojima je osvanula u izdanju u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti.

Maja Šuput pohvalila se posjetom Džamiji šeika Zajeda u Abu Dhabiju, gdje ovih dana uživa na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

43-godišnja Maja pokazala je pritom da se držala pravila pokrivanja tijela i nepokazivanja gole gože, pa je za posebnu priliku odabrala tradicionalnu bijelo-zlatnu haljinu i maramu kojom je pokrila glavu.

"Danas avantura u Abu Dhabiju", napisala je Maja uz fotografije koje je podijelila na svom profilu na Instagramu pokazavši pritom u pričama da njoj i Nenadu društvo pravila i njezina prijateljica Anita Tuček.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"U kojem rajskom vrtu ovo raste?", "Lijepe", "Kao i uvijek, posebna si i lijepa žena", "Baš ste super", "Majo, ti posebno zračiš sva", "Prekrasni ste", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Nakon što je pokazala zavidnu figuru u badiću, Maja je objavila i niz preslatkih i spontanih fotografija sa suprugom Nenadom i Bloomom.

"Najveća sreća", napisala je Maja u opisu fotki na kojima se svi smiju i grle na ležaljci na plaži.

"Super ste! Samo uživajte!", "Presladak je cvjetić mali", "Trio fantasticus", "Slika govori sve", "Predivna obitelj", "Kako sladak prizor", nizali su se komentari Majinih oduševljenih pratitelja, koje i inače najviše vesele fotografije na kojima je Bloom.

Podsjetimo, Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka 2020. godine, a iako će tek proslaviti treći rođendan, dosad je s roditeljima već obišao pola svijeta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham - 2 Lauren Graham - 1 +0 Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić i Miljenko Kokot In Magazin: Emilija Kokić - 6 Emilija Kokić +25 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Zanimljivosti Emilija Kokić se s dobro poznatim mužem u javnosti rijetko pojavljuje, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene