Kao tinejdžeri

Jennifer Lopez i Ben Affleck izveli neočekivani potez za Valentinovo, nitko se tome nije nadao!

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck tetovirali su se za Valentinovo, točnije jedno drugome posvetili su romantične tetovaže.

Holivudski glumac Ben Affleck dodao je još jednu tetovažu u poveću kolekciju ukrasa kojima je uljepšao tijelo, a povod je bio Dan zaljubljenih.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

50-godšnji Ben i njegova 53-godišnja supruga Jennifer Lopez pohvalili su se putem društvenih mreža kako imaju nove tetovaže, a koje su posvetili jedno drugome, pa se čini kako su sve navodne nesuglasice koje su imali u posljednje vrijeme sada riješene. 

"Predanost", napisala je Jennifer uz objavu koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu, u kojoj je između ostalog pokazala i njihove nove tetovaže. Ona na rebrima ima znak beskonačnosti sa strelicom na kojoj piše Jennifer i Ben, dok on ispod pazuha ima par prekriženih strelica s njihovim inicijalima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Benu je nova tetovaža samo jedna u nizu, nakon što je ukrasio tijelo golemim feniksom koji mu se proteže cijelim leđima i za kojeg je isprva tvrdio da je lažan i napravljen zbog snimanja jedne uloge.

A upravo je tetovaža feniksa razljutila njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner, koja je jednom prilikom to priznala u razgovoru za Vanity Fair u veljači 2016. godine.

"Znate što bismo u mom rodnom gradu rekli o tome? Blagoslovljeno njegovo srce. Feniks koji se diže iz pepela. Jesam li ja pepeo u ovom scenariju? Uvrijedila sam se. Odbijam biti pepeo", izjavila je tada.

Njegova današnja supruga također je bila kritična prema feniksu, i to u emisiji "Watch What Happens Live" u veljači 2016.

"Užasna mi je, ja bih mu to rekla! Kao, što to radiš, ima previše boja. Njegove tetovaže uvijek su imale previše boja. Ne bi trebale biti tako šarene, znate na što mislim? Trebale bi biti hladnije", zaključila je tada.

"Zapravo, imam nekoliko tetovaža, ali pokušavam ih imati na mjestima gdje ne moram raditi puno prikrivanja i nakon nekog vremena postanete ovisni o njima", izjavio je Ben iste godine.

Može se tako pohvaliti tetovažom dupina na donjem dijelu leđa, tetovažom s uzorkom ruže, mača i igraćih karata na ruci i tetovažom križa na lijevom ramenu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +26 Severina - 7 Celebrity Severina u kožnoj minici plesala po pozornici, možete li vjerovati da će uskoro napuniti 51 godinu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene