Wow!

Velikoj potrazi Jennifer i Bena konačno došao kraj, pogledajte njihov dom iz snova za 34 milijuna dolara!

Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 6 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 5 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 7 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 3 Jennifer Lopez Ben Affleck Jennifer Lopez - 1 +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck prema pisanju stranih medija kupili su kuću za 34,5 milijuna dolara, i to nakon dvije godine potrage za domom iz snova.

Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su pronašli mjesto koje će zvati domom, i to nakon gotovo dvije godine potrage za savršenom kućom, koja je počela prije nego što su se uopće vjenčali.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Golupčići su navodno sklopili ugovor za vilu vrijednu 34,5 milijuna dolara, sa sedam spavaćih soba i 13 kupaonica, u Pacific Palisadesu, navodi TMZ.

Njihov potencijalni novi dom, smješten u prestižnom Rustic Canyonu, ima garažu za šest automobila, odvojenu kuću za goste, bazen i blagovaonicu ispunjenu suncem u kojoj je i kaminom, kao i bar, jacuzzi te vanjsku kuhinju.

Uz vinski podrum, tu su kućna teretana, spa, apartman s privatnim balkonom, dvije kupaonice i garderobom.

Par je u obilasku vile viđen s Benovom 14-godišnjom kćeri Seraphinom, majkom Chris i Jenniferinim blizancima Emme i Maximilianom, koji također imaju 14 godina. Slavni supružnici izgledali su s djecom kao jedna velika sretna obitelj, unatoč incidentu do kojeg je među njima došlo na dodjeli Grammyja i na premijeri novog filma latino dive.

Vijest o pronalasku doma iz snova dolazi nakon opsežne potrage, koja je uključivala posjete desecima kuća u otmjenim četvrtima Los Angelesa, od Beverly Hillsa sve do Hidden Hillsa.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 +9 Cansu Dere - 6 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives objavila pomalo bizaran video: S dekolteom do pupka pokazala je što voli više od frajera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene