Wow!

J.Lo i Ben Affleck konačno su odlučili gdje će živjeti, pogledajte luksuz za koji su platili vrtoglavi iznos!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 10 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 9 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 8 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 7 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 6 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 5 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 Jennifer Lopez - 2 +21 Jennifer Lopez - 4 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su ispred nove vile koju su kupili u četvrti Los Angelesa, pogledajte luksuz u kojem će sada živjeti.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i njezin suprug Ben Affleck odlučili su se na novu pozamašnu investiciju koja oduzima dah. Naime, golupčići su odlučili kupiti novu vilu u četvrti Los Angelesa pod nazivom Pacific Palisades, a sam naziv govori kako se vila nalazi na samoj obali mora.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Luksuzne fotografije ogromne kuće u kojoj će sada živjeti možete pogledati u našoj galeriji, a ostatak fotografija OVDJE.

Par je za vilu izdvojio nevjerojatna 64 milijuna dolara, a mnogima je teško i zamisliti toliku svotu novca te što su sve za nju dobili.

Nova kuća gotovo je dvostruko skuplja od prve nekretnine koju su planirali kupiti, ali ima više pogodnosti od osam spavaćih soba i 11 kupaonica.

Kuća se nalazi na 1,13 hektara i uključuje teretanu, profesionalnu medijsku sobu, igraonicu, dizalo i ogromno dvorište s bazenom i prostorom za vatru.

Lopez i Affleck prvi su put razgledavali kuću u veljači, a čini se da su brzo donijeli odluku.

Posebna zanimljivost je knjižnica, koja uključuje više polica za knjige od poda do stropa, savršenih za svakog ljubitelja knjiga.

Također, kuća se nalazi na brežuljku i gleda prema kanjonu, što omogućuje da puno prirodnog svjetla prodire u sve prostorije tijekom dana, piše Daily Mail.

Nitko ne sumnja da će J.Lo i njezin dragi u toj raskoši itekako uživati sa svojom obitelji i prijateljima.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač Leticija Kovač - 1 Leticija i Anica Kovač In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 8 +24 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 7 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač na zagrebačkoj špici pohvalila se vlastitim projektom s prepoznatljivim detaljima!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 7 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 2 +17 Suzana Mančić - 1 Celebrity Bivša loto-djevojka suočila se s velikim izazovom pa obznanila tužne vijesti: ''Ja sam snimala, a duša mi je plakala''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene