sve je to sumnjivo!

Preokret u kratkom roku: Lopez i Affleck usred glasina o razvodu snimljeni skupa, a nije se samo to promijenilo!

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 1 +24 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su zajedno nakon glasina o razvodu, a on je vratio i vjenčani prsten, bez kojeg je ranije snimljen.

Svjetski mediji raspisali su se o navodnom krahu braka pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka, a glasine su dodatno rasplamsale njegove fotografije bez vjenčanog prstena.

No par je nakon toga snimljen zajedno prvi put nakon nekoliko tjedana, na priredbi Benova sina Fina Afflecka, a zatim su ih paparazzi ulovili i same u automobilu.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Lopez je ovim potezom dodatno pojačala glasine o razvodu od Afflecka, a oboje su viđeni i u solo izlascima!

Par je djelovao dobro raspoloženo te su se oboje osmjehnuli paparazzima kad su ih ugledali, no kasnije su im, čini se, ipak zasmetali. Fotografije pogledajte u galeriji.

Ben je ponovno imao svoj vjenčani prsten, koji je skinuo kad se išao vidjeti s bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovo troje djece.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Podsjetimo, Lopez i Affleck vjenčali su se kolovozu 2022. godine. Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su također planirali i stati pred oltar, no 2003. godine naprasno su prekinuli i otkazali vjenčanje.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +25 Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagni stiže nova nagrada, evo čime je zaslužio još jedno priznanje, i to po izboru fanova!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Trajekt Oliver u Splitu - 1 Trajekt Oliver u Splitu - 2 Trajekt Oliver u Splitu - 3 Trajekt Oliver u Splitu - 4 +30 Trajekt Oliver u Splitu - 5 Zanimljivosti Zavirite u trajekt nazvan u čast Oliveru Dragojeviću, ime nije jedini način na koji mu je odana počast

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene