Još joj je teško

Jennifer Aniston se slomila pred kamerama zbog Matthewa Perryja, suze su joj krenule već na spomen "Prijatelja"

Jennifer Aniston Jennifer Aniston YouTube/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 5 Matthew Perry i Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 +19 Jennifer Aniston - 3 Galerija

Jennifer Aniston rasplakala se razgovarajući o seriji "Prijatelji", jer se sjetila pokojnog Matthewa Perryja.

Glumica Jennifer Aniston gostovala je s kolegicom Quintom Brunson u Varietyjevom YouTube serijalu "Actors on Actros".

Razgovarajući o svojim najslavnijim ulogama, neizbježno je bilo spomenuti i kultnu seriju "Prijatelji", u kojoj se Aniston proslavila kao Rachel Green.

A na pitanje kako joj je sada gledati tu seriju, Jennifer je briznula u plač.

"O Bože, nemoj me rasplakati", zavapila je glumica, a Brunson joj je rekla da ne moraju razgovarati o tome, ako joj je teško.

"Oprosti, upravo sam počela razmišljati o... Dobro sam", nastavila je Aniston, koju se rasplakala jer se sjetila nedavno pokojnog Matthewa Perryja, koji je u seriji glumio urnebesnog Chandlera Binga.

"Znam na koga si pomislila, sve je u redu. Ne moraš pričati o tome", ponovila je Brunson, nakon čega je Jennifer maramicama obrisala suze, pa je podijelila i jednu anegdotu sa snimanja "Prijatelja".

"Tako je čudno pomisliti da je serija stara 30 godina, jer se sjećam dana kad je trebala premijerno biti prikazana na televiziji. Matthew Perry i ja smo negdje ručali, a Lisa Kudrow bila je u frizerskom salonu na bojenju kose. Utrčali smo u frizerski salon, ja sam se prišuljala, ona je sjedila spremna za pranje kose. Uzela sam tuš od tipa koji joj je trebao isprati kosu i počela sam ja prati. Izmaklo je kontroli, ali bilo je jako zabavno i čini se kao da je bilo jučer", prisjetila se pa je istaknula i kako je ostala jako bliska s ostalim zvijezdama serije, koje doživljava kao svoju obitelj.

Podsjetimo, Matthew Perry preminuo je 28. listopada 2023. u dobio od 54 godine. Pronađen je mrtav u jacuzziju u svojem domu u Los Angelesu, a kasnije je obdukcijom utvrđeno da je njegova smrt bila uzrokovana akutnim učincima ketamina i utapanjem.

Pogledaji ovo Matthe Perry Celebrity Policija istragom došla do ključnog detalja o smrti zvijezde "Prijatelja"? Navodno imaju informacije koje donose preokret!

Pogledaji ovo Jennifer Aniston Celebrity Evo kako dva mjeseca nakon posjeta plastičnom kirurgu izgleda lice Jennifer Aniston!

Pogledaji ovo Jennifer Aniston i David Schwimmer Zanimljivosti "Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa": Pogledajte video koji je izazvao kaos među obožavateljima "Prijatelja"!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene