Napravila kaos na pisti!

Karleuša prošetala u prozirnom kombinezonu koji je istaknuo određene dijelove tijela, pa su posebno upadali u oči

Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Mateja Stanisavljevic/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 +19 Jelena Karleuša - 2 Galerija

Jelena Karleuša poznata je po svojim jedinstvenim modnim odabirima, kojima uvijek privuče svu pozornost gdje god se pojavi.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša ovog puta zaplivala je malo drugačijim vodama od pjevanja, pa se okusila u svijetu mode i prošetala modnom pistom.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Na modnoj reviji u Beogradu prošetala je u prozirnom roza kombinezonu, na kojem su u prvi plan upadale njezine bradavice, koje su se vješto probijale kroz roza dijelove. Također, pažnju je privukla i njezina bujna i atraktivna stražnjica. Na nogama su joj se posebno isticale roza platforma-čizme. 

Također, Jelena je imala i roza plašt, a nosila je i buket roza ruža u rukama. Njezina valovita kosa sjajno se uklopila u cjelokupni izgled.

Nedavno je na svojem profilu na Instagramu napravila pravu pomutnju kad je pozirala u bodiju s tangica donjim dijelom.

Inače, pjevačica je poznata i po neugodnim scenama na koncertima, koji joj se u posljednje vrijeme sve češće događaju.

Tako joj se nedavno, dok je ona pjevala svoje hitove, muškarac popeo na pozornicu i počeo dubiti na glavi. U prvom trenutku Jelena je bila zbunjena kao i ostatak kluba, a kad je shvatila što se događa, pjevačica se počela smijati, ali i diviti njegovu talentu.

"Sve sam vidjela i doživjela, ali ovakvo nešto još nisam", rekla je publici dok je gledala muškarca kako na bini izvodi impresivne vratolomije.

Potom su reagirali i zaštitari, koji su ga skinuli s pozornice i izbacili iz kluba, ali čini se da muškarcu to nije zasmetalo jer je doživio svojih pet minuta slave, a Jelena je potom nastavila sa svojim nastupom.

Ove godine Jelena baš i nema sreće s koncertima. Iako mnogi uvijek pokušavaju doći do pjevačice te zaštitari imaju pune ruke posla, ovog ljeta na banjalučkom nastupu policija je dobila dojavu o bombi. Vijest je stigla pred kraj Karleušina koncerta, a ispostavilo se da je dojava bila lažna.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives užarila društvene mreže novom vrućom fotkom: ''San snova mi je da izgledam kao ti u tim godinama!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene