na rubu pucanja

Samo na prvi pogled pristojno obučena: Ovako tanki konci koji pridržavaju grudi još nisu viđeni!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +26 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša javnosti je odavno poznata po svojim spektakularnim, ali i vrućim modnim izdanjima, zbog kojih je često nazivaju i majkom mode.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša na svojem profilu na Instagramu podijelila je novu seksepilnu fotku.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Pozirala je u pripijenoj dugoj crnoj haljini koja je u gornjem dijelu bila potpuno otvorena. Sitna tkanina prekrivala je bradavice te se spajala pomoću tankih vezica koje samo što nisu pukle zbog bujnosti. Na to je odjenula crni sako koji se vezao unakrsno pomoću debljih traka, ali je svejedno ostavio otvoren prostor kod poprsja. Crna torbica, otvorene sandale i zlatni nakit dodatno su začinili modni izričaj.

"Visoka svećenica mode", poručila je Karleuša ispod fotografije.

Njezini pratitelji u potpunosti su se složili s njezinom izjavom te je dodatno pohvalili:

"Majka mode", "Ti si kraljica", "Najmodernija žena na sceni", "Ludilo mozga", "Kako se samo središ", "Ok. Wow", "Ikona", "Boginja", "Žena sa stilom".

Inače, pjevačica je poznata i po neugodnim scenama na koncertima, koji joj se u posljednje vrijeme sve češće događaju. 

Tako joj se nedavno, dok je ona pjevala svoje hitove, muškarac  popeo na pozornicu i počeo dubiti na glavi. U prvom trenutku Jelena je bila zbunjena kao i ostatak kluba, a kad je shvatila što se događa, pjevačica se počela smijati, ali i diviti njegovu talentu.

"Sve sam vidjela i doživjela, ali ovakvo nešto još nisam", rekla je publici dok je gledala muškarca kako na bini izvodi impresivne vratolomije.

Potom su reagirali i zaštitari, koji su ga skinuli s pozornice i izbacili iz kluba, ali čini se da muškarcu to nije zasmetalo jer je doživio svojih pet minuta slave, a Jelena je potom nastavila sa svojim nastupom.

Ove godine Jelena baš i nema sreće s koncertima. Iako mnogi uvijek pokušavaju doći do pjevačice te zaštitari imaju pune ruke posla, ovog ljeta na banjalučkom nastupu policija je dobila dojavu o bombi. Vijest je stigla pred kraj Karleušina koncerta, a ispostavilo se da je dojava bila lažna.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda +24 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić-Vejzović na meti sličnih komentara zbog posljednje fotografije koju je objavila, svi su isto primijetili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Celebrity Rozga je u mini topić jedva ugurala raskošan dekolte, a svi se pitaju što je htjela reći opisom uz fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene