Kakav šok!

Jelenu Karleušu šokirao postupak muškarca iz publike: ''Sve sam vidjela i doživjela, ali ovako nešto još nisam"

Nastup Jelene Karleuše - 1 Nastup Jelene Karleuše - 1 Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Jelene Karleuše - 3 Nastup Jelene Karleuše - 2 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +21 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša doživjela je pravo iznenađenje na svom posljednjem nastupu na srpskim splavovima, a ono što je muškarac napravio zaista je zadivljujuće.

Jelena Karleuša nastupila je na jednom od popularnih beogradskih splavova, a njen nastup posebno je utjecao na jednog muškarca.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Iako Jelenu uvijek okružuje gomila zaštitara kako je bilo i na ovom koncertu, muškarac se uspio probiti na pozornicu i šokirati Karleušu.

Dok je ona pjevala svoje hitove, muškarac se popeo na pozornicu i krenuo dubiti na glavi. U prvom trenutku, Jelena je bila zbunjena kao i ostatak kluba, a kad je shvatila što se događa, pjevačica se počela smijati, ali i diviti njegovom talentu.

"Sve sam vidjela i doživjela, ali ovako nešto još nisam", rekla je publici dok je gledala muškarca kako na bini izvodi impresivne vratolomije.

Potom su reagirali i zaštitari koji su ga skinuli s pozornice i izbacili iz kluba, ali čini se da muškarcu to nije zasmetalo jer je doživio svojih pet minuta slave, a Jelena je potom nastavila sa svojim nastupom.

Ove godine Jelena baš i nema sreće s koncertima. Iako mnogi uvijek pokušavaju doći do pjevačice te zaštitari imaju pune ruke posla, ovog ljeta na banjalučkom nastupu policija je dobila dojavu o bombi. Vijest je stigla pred kraj Karleušina koncerta, a uspostavilo se da je dojava bila lažna.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Charles III. Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene