Dobro je prošlo!

Na pozornicu je išetala polugola i publiku počastila prizorima za odrasle, a vrući nastup završio je pravom dramom!

Jelena Karleuša u Banja Luci - 3 Jelena Karleuša u Banja Luci - 3 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 Jelena Karleuša u Banja Luci - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 Jelena Karleuša u Banja Luci - 3 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 5 +21 Jelena Karleuša - 3 Galerija

Jelena Karleuša nastupala je u šljokičastom outfitu u Banja Luci, a na kraju koncerta okupljene je šokirala vijest o dojavi bombe.

Srpska estradna zvijezda Jelena Karleuša nastupila je u Banja Luci te publiku oduševila svojim hitovima i još jednim u nizu golišavih outfita, a počestila ih je i 18+ prizorima.

Nastupila je polugola, u šljokičastom odjevnom komadu s prorezima, a guzu je istaknula u tangicama. Sve je upotpunila dugim šljokastim rukavicama koje su sezale do njena ramena.

Ipak, vrući outfit i nastup ove zvijezde pali su u drugi plan pred kraj koncerta kad je nemir među publikom i organizatorima unijela vijest o bombi.

Karleuša je, po pisanju bosanskohercegovačkih medija, najavila i otpjevala zadnju pjesmu, a na koncert je nakon toga došla policija kako bi izvršila pregled.

Policija je evakuirala okupljene na anonimnu dojavu o bombi, a nakon pretresa ustanovljeno je da se radilo o lažnoj uzbuni.

''Sinoć oko 23.50 sati nepoznata osoba je telefonom pozvala Policijsku upravu Banja Luka i prijavila da je u toaletu ugostiteljskog objekta u naselju Ada u Banjoj Luci postavljena eksplozivna naprava. Izvršenim provjerama i vještačenjem PDZ utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi", priopćili su iz Policijske uprave Banja Luka.

Jelena se o ovom incidentu nije oglasila na društvenim mrežama, a s pratiteljima je samo podijelila videozapise s koncerta i zahvalila im što ih ni kiša nije spriječila da održe koncert.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 +27 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Celebrity Miljenik žena i 20 godina mlađa ljepotica pobijedili su sve predrasude i još su zaljubljeni preko ušiju, a ona je pokazala savršeno tijelo nakon poroda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene