nije se odvajao od nje

Knoll se pomirila s bivšim? Nakon vijesti da su prekinuli, snimljeni su zajedno na utakmici!

Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 12 Galerija

Ivana Knoll nije propustila prvu utakmicu Vatrenih na Europskom prvenstvu, a došla je u neočekivanom društvu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll ranije ove godine otkrila je da je prekinula dugogodišnju dugu vezu s tajanstvenim Antom, no sada je potaknula šuškanja o pomirenju.

Ivana i Ante zajedno su snimljeni na utakmici Hrvatske i Španjolske u Berlinu, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji

Dok se Knoll fotografirala s drugim navijačima, Ante je stajao uz nju, te je čak i on pozirao za fotke.

Ona je na društvenim mrežama podijelila brojne fotografije i snimke s utakmice, no na nijednoj nema Ante. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, Ivana je u ožujku ove godine otkrila da je prekinula s dečkom dok je pratiteljima na Instagramu odgovarala na osobna pitanja.

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna. Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", poručila je tada.

Ranije je jednom prilikom otkrila da je Ante po struci arhitekt, ali se bavi građevinom. Antu smo imali priliku vidjeti s Knoll i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a na njezinom profilu na Instagramu može se pronaći i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Inače, Ivana je na prvoj utakmici Vatrenih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj još jednom opravdala titulu naše najseksi navijačice u izazovnom navijačkom izdanju, a veselimo se vidjeti i što je pripremila za srijedu, kad Vatreni igraju protiv Albanije.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivana Knoll postala je glavna atrakcija među navijačima, popela se na stol pa dodatno zagrijala već uzavrelu atmosferu!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Uzrujana Ivana Knoll javila se iz Berlina uoči Eura, evo što ju je izbacilo iz takta: "Plaćam tisuće za ovo!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +21 Thompson - 3 Celebrity Thompson nakon dvije godine zapjevao na svadbi, pogledajte kakvu je atmosferu napravio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić +25 Ana Gruica Uglešić Celebrity Splitska glumica pohvalila se savršenim skokom u more, no zbog sićušnog bikinija svi su gledali samo u jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene