završila i na televiziji!

Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Husar Mlinac, TLZP Luciano Plazibat i Ivana Husar Mlinac, TLZP Ivana Husar Mlinac, TLZP Ivana Husar Mlinac, TLZP Ivana Husar Mlinac, TLZP Ivana Husar Mlinac, TLZP Grupa Divas Grupa Divas Ivana Husar Mlinac Grupa Divas +12 Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac Galerija

Ivana Husar Mlinac nije očekivala da će njezin privatni telefonski razgovor završiti na televiziji.

Bivša članica grupe Divas, Ivana Husar Mlinac u showu "Tvoje lice zvuči poznato" je vokalna trenerica natjecateljima, uz Martinu Tomčić.

Ivana kandidatima pomaže da pjevački što bolje odrade transformaciju, odnosno imitaciju, i obično u emisijama imamo priliku čuti samo upute i komentare koje im daje, no sada su je kamere ulovile u jednom urnebesnom trenutku.

Naime, Ivana nije odmah primijetila da je netko snima dok je vodila privatni telefonski razgovor, kojim je nasmijala sve oko sebe.

"Ej, na snimanju sam, samo sam htjela da provjeriš grah, da vidiš je li se zapekao. On je ugašen, ali samo da vidiš", rekla je Ivana u slušalicu, a onda je primijetila kamere i prasnula u smijeh.

"Stavite molim vas ovo u prilog", komentirao je Luciano Plazibat, koji je bio pored nje.

"Sad se svi smiju i snimaju me, tako da mi ne bi to stavili u prilog ajde bok", rekla je pa je završila poziv.

"Nego, pusti ti Madonnu, reci što je s grahom?" nastavio je Luciano, a u videu pogledajte kako je sve to izgledalo.

Pogledaji ovo Ivana Husar Mlinac Celebrity Bivšu Divasicu rijetko viđamo nakon raspada legendarne grupe, okrenula se vjeri i odustala je od glazbene karijere!

Inače, Ivana je nakon raspada Divasica s Martinom Tomčić otvorila školu pjevanja.

Svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, no poznato je da je od 2004. godine je u braku s Ninom Mlincem, s kojim ima i dvojicu sinova Andreja Jonu i Tomu.

Također se krenula vjeri, kao i njezina sestra Marija Husar Rimac, koja ja također bila u Divasicama.

Pogledaji ovo Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac Nekad i sad Sestre Husar su prije 17 godina žarile i palile domaćom estradom i voljele noćne izlaske, a onda se dogodio trenutak koji je sve promijenio

Podsjetimo, grupu Divas su iz Ivanu i Mariju činile još Maja Vučić i Martina Štritof, skupina je osnovana na Badnjak 1995. godine i djelovala je na domaćoj glazbenoj sceni sve do 2005. godine. Divasice su izdale tri studijska i dva live albuma te su višestruke dobitnice prestižne nagrade Porin. Neki od njihovih nezaboravnih hitova su "Sexy cool", "Oprosti mi", "Da ili ne", "Bon appetit", "Tvoja jedina" i mnogi drugi.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP +34 Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 1 +26 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 2 Celebrity Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene