Danas žive drugačije

Sestre Husar su prije 17 godina žarile i palile domaćom estradom i voljele noćne izlaske, a onda se dogodio trenutak koji je sve promijenio

Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac Jurica Galoic/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 1 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 3 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 4 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 2 Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac (Foto: PR) Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Ivana Husar Mlinac (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) Ivana Husar Mlinac (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Nina Badrić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac Galerija

Ivana i Marija Husar proslavile su se kao članice domaće ženske grupe Divas, a sada su se pojavile njihove fotografije iz vremena kada su žarile i palile domaćom scenom.

Sestre Ivana i Marija Husar proslavile su se kao članice nekad popularne grupe Divas koja je žarila i palila domaćom glazbenom scenom 90-ih i 2000-ih godina, a bile su i često viđene gošće brojnih društvenih događanja.

Pogledaj i ovo 4 dive u Lisinskom (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Spektakl vrijedan pažnje Večer za pamćenje! Ovim projektom nekome će možda biti spašen život

Sada su se pojavile njihove fotografije iz jednog njihovog izlaska na kojima možemo vidjeti kako se do danas i nisu puno promijenile, ali i da su voljele usklađivati modne kombinacije.

Obje sestre su doživjele preobraćenja, a Marija je u nedavnom razgovoru za In Magazin otkrila da joj se na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio jedan moment. 

"Na najvećem zapravo vrhuncu svoje karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično neću reći nezadovoljna, ali sve to mi je izgledalo dosta isprazno, tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u 27. mojoj godini", prisjetila se Marija.

Divas su iz Ivanu i Mariju činile Maja Vučić i Martina Štritof, skupina je osnovana na Badnjak 1995. godine i djelovala je na domaćoj glazbenoj sceni sve do 2005. godine. Divasice su izdale tri studijska i dva live albuma te su višestruke dobitnice prestižne nagrade Porin. Neki od njihovih nezaboravnih hitova su "Sexy cool", "Oprosti mi", "Da ili ne", "Bon appetit", "Tvoja jedina" i mnogi drugi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 +10 Blake Lively - 3 Celebrity Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa - 2 Jason Momoa - 5 Jason Momoa - 1 Jason Momoa - 3 +19 Jason Momoa Celebrity Holivudski zavodnik pohvalio se novom tetovažom na zanimljivom mjestu, otkrio i kome ju je posvetio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene