očarala pojavom

Jednu od najljepših Hrvatica ne viđamo često otkako je postala majka, no svojom novom fotkom pokazala je da izgleda bolje no ikad!

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković - 2 Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) +11 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković na Instagramu se pohvalila svojom vitkom figurom, a pratitelji su je obasuli komplimentima.

Bivša manekenka Iva Jerković (41) i danas opravdano slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a laskavu titulu obranila je i svojim novim fotografijama.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva je na svojem profilu na Instagramu objavila dvije fotografije na kojima pozira u elegantnom, svijetlom izdanju koje je savršeno istaknulo njezinu vitku, manekensku figuru.

"Jedna influenserska", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Nema ljepše od tebe", "Uvijek sa stilom", "Savršena", "Curica", "Divna", "Krasna", "Prelijepa", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Iva je nedavno na društvenoj mreži objavila i prvu zajedničku fotografiju sa svojim dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem Zefom, s kojim ima i kćer Rinu Ami.

Jerković i Antić godinama su uspješno skrivali i svoju vezu od javnosti, a da su par, doznalo se tek nakon što je ona ostala trudna.

Iva je postala majka u 38. godini, a kćer je rodila u veljači 2020. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 +20 Vjekoslava Huljić - 5 Zanimljivosti Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell, Rufus Sewell - 1 Keri Russell, Rufus Sewell - 2 Keri Russell, Rufus Sewell - 3 Keri Russell +19 Keri Russell - 1 Preporuke Vruće scene tinejdžerske zvijezde 90-ih: Skinula se do kraja i pokazala da je daleko od slatkice kakvu pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene