vezu su krili od kolega

Crnogorski miljenik žena nam je ispričao kako je započela njegova romansa s kolegicom iz serije: "Ni sami nismo znali što se zbiva“

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Lucia Glavich Mandarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) +8 Momčilo Otašević (Foto: Hana Šmerek) Galerija

Momčilo Otašević se u intervjuu za DNEVIK.HR prisjetio početka veze sa svojom sadašnjom suprugom i kolegicom Jelenom Perčin koju je upoznao na setu serije "Zora dubrovačka", a otkrio nam je i što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama "Dar Mara“ u kojem glumi policajca Nina.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević hrvatskoj publici predstavio se u brojnim domaćim serijama, a imamo ga priliku gledati i u novim epizodama "Dar Mara".

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

U popularnoj humorističnoj seriji Nove TV utjelovilo je policajca Nina, a otkrio nam je kako je punio baterije za novu sezonu.

"Odmor uvijek godi, ma koliko kratko trajao... Napunio sam baterije, malo u Crnoj Gori, malo u Zagrebu, a onda sam bukvalno jedva čekao snimanje nove sezone", priznao je Otašević za DNEVNIK.HR.

U novoj sezoni se, kaže, najviše veseli Ninovim novim spletkama i lažima te njegovu kopanju samog sebe sve dublje i dublje.

"Nadam se da će i gledateljima to biti zanimljivo. Mogu im otkriti da će Nino biti malo pametniji - što ne znači nužno da će biti bolji čovjek", najavio je glumac.

A ima li Momčilo ikakve sličnosti s urnebesnim policajcem skromne pameti kojeg glumi?

"Ne znam što bih mogao dijeliti sa Ninom, vrlo malo toga vjerojatno, osim generalno životne radosti", kaže, no dodaje i kako mu se nije bilo teško pripremiti za ulogu, pogotovo u drugoj sezoni.

"Naiva je ključ za Nina. Naivan, lakomislen, malo ograničen, ali ipak sretan. Dobra je to kombinacija za igru", smatra glumac.

Od likova koje je dosad glumio misli da najviše sličnosti ima s Damirom iz serije "Kud puklo da puklo", kojeg je i najviše volio, te Krešom iz "Na granici".

"Mrtva trka između njih dvojice", kaže Momčilo.

Njegova jednojajčanog blizanca Dina, koji je također policajac, u seriji "Dar Mar" glumi Janko Popović Volarić, a Momčilo nam je otkrio kako se njih dvojica slažu kada se kamere ugase.

"Fenomenalno od samog upoznavanja. Znači nekih 7-8 godina već se sjajno slažemo. I bas se radujem kad vidim da nešto zajedno snimamo. Pogotovo nakon drugih ozbiljnijih žanrova, Dino i Nino nam dođu kao godišnji odmor", kaže Otašević i naglašava kako se super slaže i sa svim drugim kolegama iz serije, a na setu se ipak najviše družio sa svojim sunarodnjakom.

"Tijekom snimanja 'Dar Mara' najviše sam se družio s Petrom Burićem jer ga dugo nisam vidio", rekao nam je je Momčilo.

"Roko Sikavica i ja živimo u kvartu tako da se vidimo htjeli to ili ne", dodao je kroz smijeh.

Momčilo je na snimanju jedne serije u kojoj je glumio upoznao i svoju suprugu, glumicu Jelenu Perčin.

Ljubav između njih dvoje planula je na setu serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. godine i skupa imaju dvoje djece. Glumac nam je prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva", prisjetio se Otašević.

U braku s Jelenom govorio je i u zabavnom serijalu DNEVNIK.HR-a "Fakap", u kojem je prepričao i neke njihove svađe.

„U principu, otkrio sam neke duhovite stvari koje često zajedno pričamo tako da će se sigurno nasmijati", kazao je Momčilo nakon to je priznao da Jelena još nije pogledala emisiju.

Otkrio nam je i što supruga misli o njegovu statusu miljenika žena i je li možda ljubomorna, ali i oslovljavaju li ga tako i u rodnoj Crnoj Gori.

"Naravno da nije ljubomorna, a i nema tu ništa zbog čega bi neko mogao bit ljubomoran. A u Crnoj Gori sam: 'Evo ga onaj naš glumac' i to mi se sviđa" zaključio je Momčilo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene