Kakav povratak u prošlost!

Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografije svojeg oca Borisa Šuputa i najvećih domaćih zvijezda s kojima je dugi niz godina surađivao.

Maja Šuput se putem društvenih mreža prisjetila svojeg pokojnog oca i glazbenog menadžera Borisa Šuputa, posvetivši mu emotivne riječi koje su malo koga ostavile ravnodušnim, ali i nizom fotografija s najvećim domaćim zvijezdama s kojima je surađivao.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Time nas je vratila u daleku prošlost, točnije na početak 90-ih godina, fotografijama na kojima Boris pozira s Jelenom Rozgom, Danijelom Martinović, Petrom Grašom, Severinom, Zlatkom Pejakovićem, Alkom Vuicom, Matom Mišom Kovačem, Sandijem, Vladom Kalemberom, Jasnom Zlokić, Borisom Novkovićem, Željkom Bebekom, Dinom Dvornikom i Renatom Končić Mineom.

Obožavateljima pak nije promakla činjenica da njezin maleni sin Bloom neodoljivo nalikuje na pokojnog djeda, a neki su se pitali i kako to dosad nisu primijetili.

"Gledam sliku i ne vjerujem koliko Bloom liči na djeda. Isti! Pogled, osmijeh", "Bloom je kopija svog dede... Bukvalno preslikani deda", "Tvoj tata živi u tvom predivnom sinu", "Bloom isti dida", "Bas danas komentiram sliku Blooma i i kažem mužu, vidi Majinog malca isti dida i baš mu sliči", "Bože dragi, dijete isto deda. Zašto si to krila od nas?", dio je komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene