Novi 'it' par

Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 2 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić +0 Hana Huljić (Foto: PR) Galerija

Petar Grašo kratko je prokomentirao vezu s Hanom Huljić i dao do znanja da će detalje svojeg privatnog života i dalje nastojati držati samo za sebe.

Ljubavna veza Petra Graše i Hane Huljić izazvala je veliko zanimanje javnosti, a nakon što ju je prokomentirao Hanin otac i Petrov prijatelj Tonči Huljić, na tu se temu konačno oglasio i pjevač.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

"Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", kratko je rekao Petar za Jutarnji list.

45-godišnji Petar novu je sreću nakon prekida dugogodišnje veze s pjevačicom Danijelom Martinović pronašao s 14 godina mlađom Hanom, a DNEVNIK.HR je od prijatelja bliskih Petru doznao da je par doista u vezi već neko vrijeme.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu "Srce za vodiča", koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", izjavio je Tonči Huljić za Večernji list.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu.

Gdje god da se pojavi, 31-godišnja Hana izaziva veliku pažnju, njezinoj se ljepoti mnogi dive, a neki su primijetili i da s godinama sve više nalikuje svojoj majci Vjekoslavi. Hana je, inače, najmlađa članica poznate splitske glazbene obitelji, a ima još i starijeg brata Ivana.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene