"Da nije nje, ja ne bih..."

Frano Lasić i njegova 32 godine mlađa supruga kriju svoju privatnost, ali evo što joj on govori baš svakoga dana!

Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano Lasić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano Lasić i supruga Milena Lasić Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Milena Lasić Milena Lasić Frano i Milena Lasić Milena Lasić +20 Frano Lasić Galerija

Franu Lasića i njegovu suprugu Milenu ne možemo često vidjeti u javnosti, ali glumac je sada otkrio koliko često supruzi pjeva stihove svoje pjesme.

Glumac Frano Lasić gostovao je u jednoj emisiji i gledateljima otkrio koliko često 32 godine mlađoj supruzi govori svoje poznate stihove pjesme "Volim te, budalo mala". 

"Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte", iznenadio je odgovorom.

Frano i Beograđanka Milena u braku su od 2015. godine, a u prosincu 2020. rodio im se i sin Nikolas.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi, a bavi se i humanitarnim radom.

Pogledaji ovo Frano Lasić Celebrity Franu Lasića na festivalu u Beogradu podržala 32 godine mlađa supruga s kojom je pronašao sreću nakon tri razvoda!

Par uspješno čuva svoju privatnost i nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti, a Frano je nedavno otkrio da se morao dobro potruditi kako bi osvojio mlađahnu Milenu.

"Trudio sam se osvojiti Milenu jer sam uvidio da je u pitanju kvalitetna, draga i lijepa osoba. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku održava se nekim zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari", izjavo je za Blic.rs.

Pogledaji ovo Frano Lasić i supruga Milena Lasić Celebrity Naš poznati glumac otkrio je koliko se morao truditi oko 32 godine mlađe supruge te kakav je u ulozi roditelja

Milena je u jednom razgovoru za tamošnje medije otkrila neke detalje o njihovu sinu Nikolasu.

"Nikolas nalikuje na mene. Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Zasad primjećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, voli glazbu, zabavu. Potrebno mu je vrijeme da procesuira svaki događaj jer sve vrlo temeljito promatra i tu je na mamu", kazala je.

Frano iza sebe ima tri propala braka, u kojima je dobio i još troje djece.

Pogledaji ovo Milena Lasić Celebrity Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

Prva supruga bila mu je Maja Nikšić, s kojom je dobio sina Janka. Zatim se oženio Beograđankom Ljiljanom, od koje se odlučio razvesti nakon samo tri tjedna braka. S trećom suprugom, slovenskom manekenkom Živom Štupnik, dobio je dvoje djece, kćer Linu i sina Luku. Bio je i u ljubavnoj vezi s tragično poginulom glumicom Dolores Lambašom.

Inače, Frano se i ranije okušao kao voditelj, a zanimljivo je spomenuti i da je sa Sanjom Doležal vodio prvu Doru davne 1993. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 5 +27 Georgina Rodriguez Naslovnica Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene