Prekrasna obitelj

Frano Lasić i supruga privatni život skrivaju za sebe, ali su novom fotografijom pokazali jedan mali dio

Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 1 Frano i Milena Lasić (Foto: Instagram) Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 3 Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić - 1 Frano Lasić - 2 Frano Lasić - 3 +10 Frano Lasić - 4 Galerija

Milena Lasić na svom Instagram profilu podijelila je fotografije s odmora u Italiji i objasnila kako svijet muškaraca nebi imao smisla bez žena.

Glumac Frano Lasić i njegova supruga Milena sa malenim sinčićem Nikolasom otputovali su na odmor u Italiju.

Pogledaj i ovo Frano i Milena Lasić Dugo ih nije bilo Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

Milena je na svom Instagram profilu objavila post u kojem je pokazala kako provode vrijeme. Frano se na travi veselo igrao sa sinom, dok je Milena zabilježavala te divne trenutke. 

"Što bi rekli u pjesmi, ovo je svijet muškaraca, ali isto tako na kraju pjesme - Ovo je svijet muškaraca, ali ne bi značio ništa bez žene ili djevojke", poručila je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

"Prekrasna obitelj", "Najelegantnija žena na Instagramu", "Predivni", "Kako je sladak", pisali su pratitelji u komentarima. 

Frano i Milena u javnosti se ne pojavljuju često, a vjenčali su se u svibnju 2015. godine nakon tri godine veze. On je zbog nje preselio u Beograd, a prije dvije godine dobili su sina Nikolasa.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi, a bavi se i humanitarnim radom. Glumac iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +32 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Samo na prvi pogled pristojno obučena: Ovako tanki konci koji pridržavaju grudi još nisu viđeni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Celebrity Rozga je u mini topić jedva ugurala raskošan dekolte, a svi se pitaju što je htjela reći opisom uz fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene