Opa!

Naš zgodni influencer pozirao u odori koju žene obožavaju, tisuće lajkova prikupio je u kratkom roku, a jasno je i zašto!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Lauš - 1 Fran Lauš - 3 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 7 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 6 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 5 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 4 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 2 +20 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 3 Galerija

Fran Lauš pozirao je odjeven kao pilot, čime je posebno osvojio ženski dio svoje Instagram publike koja prevladava na njegovu profilu.

Naš popularni influencer i kandidat showa "Ples sa zvijezdama" Fran Lauš na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju kojom je izmamio mnoge uzdahe obožavateljica, a na prvi je pogled jasno i čime.

Pogledaj i ovo Fran i Rebecca napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 taman se opustio Napustio je "Ples sa zvijezdama" kao Tom Cruise, a napokon je priznao: "Stvarno je bilo lijepo!"

Fran je pozirao odjeven u stilu pilota i to u kabini helikoptera, a kako bi najavio novu emisiju hit-showa u kojem se natječe i čija će tema biti "filmska večer".

"Jel ima gdje nafte, da donesem slobodu?", napisao je Fran uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fran 🪐 (@fran.laus)

"Top G", "Goriš", "XXXL cool", komentirali su mu pratitelji.

Frana na profilu na Instagramu prati više od 73 tisuće ljudi, a zbog sadržaja koji objavljuje prevladavaju žene. U "Plesu sa zvijezdama" mentorica mu je plesačica Rebecca Krajnović, a
iako se cijeli život bavi sportom i diplomirao je na Kineziološkom fakultetu, u plesnim vodama prije showa se nije okušao.

"Nemam apsolutno nikakvog iskustva s plesom, nisam nikada previše razmišljao o tome jer za sebe smatram da sam loš plesač. Iskreno se sam sebi čudim što ću sudjelovati u showu", otkrio nam je uoči početka "Plesa sa zvijezdama".

Osim što je uspješan influencer, Fran je i fitness trener, a bio je i mister fotogeničnosti te nogometaš.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić prisjetila se pjevanja u crkvi, ali i koja joj je velika želja: "Htjela bih se ostvariti u toj ulozi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene