Kakvi bicepsi!

Naš mišićavi influencer zamijenio je teretanu plesnim studijem, no rezultati ni tu nisu izostali: "Zgodan!"

Fran Lauš Fran Lauš Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Lauš Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 2 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš i Rebecca Krajnović Fran Lauš - 1 Fran Lauš - 2 Fran Lauš - 4 Fran Lauš - 5 +14 Fran Lauš - 6 Galerija

Fran Lauš na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je pokazao mišićave bicepse.

Fran Lauš proslavio se na društvenim mrežama, kao fitness influencer, a uskoro će se predstaviti i široj javnosti kao natjecatelj u showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Fran Lauš ''Miješani signali'' Naš zgodni influencer komentirao jedinicu koju mu je dao Marko Ciboci: ''I onda sam bio malo kao...''

Na Instagramu ga prati više od 73 tisuće ljudi, a zbog sadržaja koji objavljuje vjerujemo da prevladavaju žene. Sada je svoje pratitelje počastio pogledom na svoje mišiće.

"Je li došlo vrijeme za kratke rukave?" upitao se uz fotografiju na kojoj pozira u majici bez rukava i u fokusu su njegovi mišićavi bicepsi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fran 🪐 (@fran.laus)

"Respektna forma", "Zgodan", pisali su mu pratitelji uz emotikone vatrice.

Franu će u "Plesu sa zvijezdama" mentorica biti plesačica Rebecca Krajnović, a s pripremama za show već su počeli.

Iako se cijeli život bavi sportom i diplomirao je na Kineziološkom fakultetu, u plesnim vodama još se nije okušao.

"Nemam apsolutno nikakvog iskustva s plesom, nisam nikada previše razmišljao o tome jer za sebe smatram da sam loš plesač. Iskreno se sam sebi čudim što ću sudjelovati u showu", otkrio nam je Fran.

No zato plesnog iskustva ima njegova djevojka Paula, koja se bavi plesom na svili.

"Svakako da je veliki plus što je i ona sama plesačica, tako da razumije koliko ovaj show može biti zahtjevan i može mi dati savjet kada mi je potrebno. Malo je skeptična oko mojih plesnih sposobnosti, ali se nadam da ću joj pokazati da je u krivu", ispričao nam je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fran 🪐 (@fran.laus)

Osim što je uspješan influencer, Fran je i fitness trener, a bio je i mister fotogeničnosti te nogometaš.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene