izlazi iz sjene

Zgodna Hrvatica na malim je ekranima od svoje 19. godine, a sada je dobila priliku koju je dugo priželjkivala!

Rebecca Krajnović - 7 Rebecca Krajnović - 7 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Krajnović - 1 Rebecca Krajnović - 2 Asim Ugljen, Rebecca Krajnović Rebecca Krajnović - 3 Asim Ugljen, Rebecca Krajnović Asim Ugljen, Rebecca Krajnović Rebecca Krajnović - 4 Rebecca Krajnović - 5 Rebecca Krajnović - 6 Asim Ugljen, Rebecca Krajnović +14 Asim Ugljen, Rebecca Krajnović Galerija

Rebecca Krajnović plesala je u raznim showovima Nove TV, no sada ćemo je prvi put gledati kao mentoricu u "Plesu sa zvijezdama".

Show "Ples sa zvijezdama" uskoro se vraća na male ekrane, a u novoj sezoni prvi će se put u ulozi mentorice okušati talentirana 28-godišnja plesačica Rebecca Krajnović.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Bez dlake na jeziku Naš plesač otvoreno o bivšoj partnerici koja je supruga legendarnog splitskog košarkaša: "Ova od Rađe, znam da tako više voli...''

Rebeccu smo dosad imali priliku gledati u raznim showovima Nove TV jer je dio plesne trupe Igora Barberića, a prilika koju je sada dobila nešto je što je dugo priželjkivala.

"S Novom TV surađujem od svoje 19. godine, a prvi projekt mi je bio 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kada je krenuo 'Ples sa zvijezdama', jako mi se svidjela emisija i uživala sam biti dio plesne trupe. Krenula sam na satove latinoameričkih plesova, a kako volim izazove, poželjela sam biti i mentorica, tako da me poziv zaista obradovao", kazala nam je Rebecca, koja je u prošloj sezoni showa uletjela kao zamjena plesačici Niki Jelić koja je bila mentorica Asimu Ugljenu.

"Volim izazove i navikla sam na iznenadne situacije prije izlaska na scenu, usred nastupa itd. Tako da, kada su me nazvali i pitali bih li voljela u tri dana naučiti koreografiju i imati probe s Asimom, odmah sam pristala. Za Asima imam samo riječi hvale. Drag je, simpatičan i skoncentriran na probama. Naravno da je otkačen, ali kada se radi, onda je prisutan. Na našoj prvoj probi znao je cijelu Nikinu koreografiju, prilagodio se minimalnim izmjenama, tako da mi je bilo zaista super s njim", prisjetila se.


A čemu se sada najviše veseli i postoji li možda i nešto od čega strahuje?

"Najviše se veselim vidjeti napredak svoje zvijezde i našim nastupima, a što se tiče plesa, ne strahujem ni od čega", kaže Rebecca, koja za svoju zvijezdu zasad ima samo riječi hvale.

"Moja zvijezda donosi mi doručak kada ja ne stignem, tako da sam poprilično zadovoljna. Prioriteti se moraju znati. Šalu na stranu. Imali smo nekoliko kraćih treninga, uskoro krećemo i s intenzivnim probama, ali vidim da je radišan, fokusiran, komunikativan te mislim da će nam biti zabavno na probama. Vrlo simpatična osoba i jedva čekam da ga malo bolje upoznate", ističe.

Iza Rebecce su i suradnje s mnogim domaćim i regionalnim zvijezdama, poput Jelene Rozge, Severine, Dina Merlina, Vanne, Lane Jurčević, Gibonnija i mnogih drugih, pa nas je zanimalo s kim joj dosad bilo najdraže surađivati.

"Uhh, sigurno ću zaboraviti neke super suradnje, ali evo pod zadnje - Sara Jo, presimpatična, talentirana i prizemljena osoba, turneja s Jelenom Rozgom, koja je profesionalna i divna žena, naša Franka, isto cijeli paket, Mia Dimšić... Bilo je još dosta dragih mi suradnji", puna je pohvala.

Prošle godine nastupila je i na Eurosongu kao plesna pratnja našoj predstavnici Miji Dimšić, a i to je za nju bilo još jedno nezaboravno iskustvo.

"Pamtim po puno tjestenine, smijeha i hodanja. Ekipa je bila super, od Mije, koja je toliko prirodna, simpatična i spremna na zezanciju, cijele ekipe iza kamera, back-vokala do još dva plesača s kojima sam dijelila scenu (Roman i Danon) i, naravno, Igora Barberića, koji je radio koreografiju. Plesati pred tolikom publikom i na tako svjetski poznatom događanju samo je po sebi dream come true, još kada je tu super ekipa, di ćeš bolje!" prisjetila se.

Iza Rebecce su i brojni drugi plesački uspjesi, a u plesu je još od malih nogu.

"Točno se sjećam svojeg prvog treninga i kako sam, vraćajući se kući, zamišljala svoj plesni napredak (prelazak u napredniju grupu, nastup za pjevače, otvaranje svog plesnog kluba u konačnici itd). Odmah sam se zaljubila u ples, vjerovala sam u sebe i dogodilo se čak i više od onoga što sam očekivala. Ponekad ne mogu vjerovati i zaista sam zahvalna na svim svojim trenerima, mentorima i ljudima koji su vjerovali u mene i pružili mi priliku. Ponosna sam na sebe jer se i dalje dajem maksimalno i težim ka boljem bilo da se radi o grupama koje vodim, plesanju za nekoga, koreografiranju, privatno... Svaki posao, nastup ima svoju težinu, a ako za vrijeme toga ne znaš uživati i ne daješ sto posto sebe, sve pada u vodu", priča nam plesačica.

Popularnost je stekla i na Instagramu, gdje je pratitelji obasipaju komplimentima.

"Svjesna sam svojih vrlina i mana, a svatko ima svoje mišljenje. Lijepo je čuti kompliment na temelju izgleda, ali ne znači mi previše jer bi me onda i svaki ružan komentar u budućnosti dirnuo", ističe.

Na kraju nam se pohvalila još jednim svojim talentom.

"Dobro kuham i jedva čekam da vidite što vam spremamo za prvu emisiju. Nadam se da vam neće biti previše spicy", otkrila nam je Rebecca.
Inače, Rebecca Krajnović svoje plesno obrazovanje započela je s 15 godina u plesnom studiju Escape. Kasniji početak treniranja samo joj je bio dodatna motivacija za pohađanjem što većeg broja plesnih satova u Hrvatskoj i inozemstvu. Prva plesna tehnika s kojom se počela baviti bila je jazz, a vjerujući da jedna plesna tehnika nadopunjuje drugu, svoje znanje proširuje polazeći satove hip-hopa, MTV-ja, baleta, suvremenog i latino plesova. Uz to, svoje znanje je nadopunila i diplomom voditelja plesnih tehnika i fitnessa u teretani.
Nakon dugogodišnje suradnje s Lidijom Iveković na raznim projektima, koreografiranja i vođenja plesnih satova, osamostalila se te je s partnerom pokrenula vlastite plesne grupe.

U slobodno vrijeme odlazi u London na plesne satove, voli putovati i kušati novu hranu, zatim životinje, knjige i druženje s bliskim ljudima. 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mimi Mercedez - 3 Mimi Mercedez - 2 Mimi Mercedez - 15 Mimi Mercedez - 12 +13 Mimi Mercedez - 11 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene