taman se opustio

Napustio je "Ples sa zvijezdama" kao Tom Cruise, a napokon je priznao: "Stvarno je bilo lijepo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fran i Rebecca napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 Fran i Rebecca napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Fran i Rebecca napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Fran i Rebecca napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Fran i Rebecca napustili su show Ples sa zvijezdama - 5 Fran i Rabecca - 1 Fran i Rabecca - 2 Fran i Rabecca - 3 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 2 +19 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 3 Galerija

U četvrtoj emisiji show "Ples sa zvijezdama napustili su Fran Lauš i Rebecca Krajnović.

Fran Lauš i Rebecca Krajnović treći su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Fran Lauš - 2 Opa! Naš zgodni influencer pozirao u odori koju žene obožavaju, tisuće lajkova prikupio je u kratkom roku, a jasno je i zašto!

Njihova plesna avantura završila je u četvrtoj emisiji, u kojoj su plesali valcer inspiriran ljubavnom pričom u filmu ''Top Gun''. Glasovi publike presudili su u korist Petre Kurtele i Damira Horvatinčića, s kojima su se borili za opstanak.

Fran je prije bio skeptičan oko plesa, no sada je priznao:

"Svidio mi se ples, nisam nikad rekao da mi se ne sviđa, nego da se osjećam malo glupo dok plešem, ali sada sam se već malo opustio", rekao je prije eliminacija. "Sad ću sigurno znati otplesati prvi ples s curom", dodao je, no nažalost nije prošao dalje.

"Konačno ću se naspavati, malo odmoriti. Sretan sam što sam sudjelovao u ovom showu, stvarno je bilo lijepo i radi Rebecce koja je uložila toliko truda, ali nije išlo", kazao je Fran koji je show napustio kao Tom Criuse.

"Bilo mi je jako lijepo", poručila je Rebbeca.

Natjecanje dalje nastavlja 10 parova, a tko će sljedećeg puta izvući deblji kraj i završiti svoj put, doznat ćemo iduće nedjelje u 20:15 na Novoj TV.

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Članovi žirija Masterchefa u publici Plesa sa zvijezdama - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Članovi žirija Masterchefa u publici Plesa sa zvijezdama - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 +37 Članovi žirija Masterchefa u publici Plesa sa zvijezdama - 2 Celebrity Moćna MasterChef ekipa u publici "Plesa sa zvijezdama", s loncima i kuhačama bodrili su kolegu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 5 Tamara Loos - 4 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 +27 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara u seksi, prozirnom izdanju pokorila pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', noge su u prvom planu, a posebno je zanimljiv dodatak na haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene