''Miješani signali''

Naš zgodni influencer komentirao jedinicu koju mu je dao Marko Ciboci: ''I onda sam bio malo kao...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Lauš Fran Lauš Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 1 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 2 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 3 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 4 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 5 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 4 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 5 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 6 +26 Fran Lauš i Rebecca Krajnović - 7 Galerija

Fran Lauš i Rebecca Krajnović u četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su valcer inspiriran ljubavnom pričom u filmu ''Top Gun''.

''Prošla emisija bila je najbolja, daleko najdraži ples, nismo bili zadnji, ogroman uspjeh. Bilo je puno bolje od prošlog nastupa i onda dobijem lošu ocjenu. I onda sam bio malo kao, ok, ovo su malo miješani signali'', osvrnuo se Fran Lauš na prošli nastup i jedinicu koju je dobio od Marka Cibocija. 

Pogledaj i ovo Fran Lauš - 2 Opa! Naš zgodni influencer pozirao u odori koju žene obožavaju, tisuće lajkova prikupio je u kratkom roku, a jasno je i zašto!

Fran i Rebecca ovoga su puta pripremili valcer inspiriran ljubavnom pričom u filmu ''Top Gun''. 

''Čim sam obukao ovo odijelo, moj unutarnji Tom Cruise se pojavio'', našalio se Fran i priznao. 

''Teško mi je spojiti valcer s Top Gunom koji je, ajmo reći, muški film. Postoji ljubavna priča, ali tu su i avioni koji eksplodiraju'', objasnio je. 

A ovako je žiri doživio njihov nastup. 

''Bilo je dojmljivo, bio si prisutan, bio si tu za Rebeccu. Trudiš se i želim ti dati do znanja da se to i vidi, vidi se napredak'', rekla je Franka. 

''Vidim tu prisutnost, radi na tehnici'', govori Igor. 

''Šarma je danas bilo, to mi se jako sviđa, ali je četvrta emisija i očekujemo od tebe da to bude još bolje'', dodala je Larisa. 

''Ja sam prošlu epizodu rekao da se plesači trebaju prestati oslanjati na fizički izgled, i to ću opet ponoviti'', zaključio je Ciboci. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 5 Tamara Loos - 4 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 +27 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara u seksi, prozirnom izdanju pokorila pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', noge su u prvom planu, a posebno je zanimljiv dodatak na haljini

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 +31 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Celebrity Frano Ridjan o nikad težem trenutku u 25 godina karijere: ''Ja nisam mogao k sebi doći, pa neću valjda tu zabrljati...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene