Povezuju ga s mnogim damama

Naš zgodni glumac skriva svoj ljubavni život nakon raskida zaruka, a sada je snimljen u izlasku s kolegicom

Filip Vidović Filip Vidović Vanesa Pandzic/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Barić i Filip Vidović Ivana Čuljak i Filip Vidović - 3 Filip Vidović i Mia Kovačić Filip Vidović - 3 Filip Vidović - 2 Filip Vidović - 1 Filip Vidović i Nataša Pavičević Marko Petrić, Tara Thaller, Filip Vidović Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Filip Vidović +13 Filip Vidović se rasplakao nakon nastupa Galerija

Filip Vidović i Lana Barić zajedno su došli na premijeru predstave "Subota, nedjelja i ponedjeljak".

Ljubavni život glumca Filipa Vidovića intrigira javnost otkako je prošle godine raskinuo zaruke s plesačicom Natašom Pavičević, i to samo nekoliko mjeseci prije nego što su trebali stati pred oltar.

U javnosti ga se dosad povezivalo s nekoliko dama, uključujući i slastičarku Ivanu Čuljak, s kojom je sudjelovao u istoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

On o glasinama mudro šuti i uspješno čuva svoju privatnost, a sada se na premijeri predstave "Subota, nedjelja i ponedjeljak" pojavio u društvu kolegice Lane Barić, s kojom je pozirao zagrljen i nasmijan od uha do uha.

Lana je bila u braku s političarom i povjesničarom Damirom Markovinom, od kojeg se razvela nakon godinu dana, a i ona otad skriva svoj ljubavni život od javnosti.

Još je jedna poznata dama s kojom su povezivali Filipa naša lijepa voditeljica Mia Kovačić, s kojom je nekoliko puta viđen u javnosti, no o svom privatnom životu ni jedno ni drugo nisu htjeli govoriti. 

Filip je inače sin glumačke legende Ivice Vidovića, koji je preminuo 2011. godine, i glumice Gordane Gadžić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 +25 Selena Gomez - 4 Celebrity Ovako tijesan i raskošan dekolte na ženi koju krasi epitet slatkice još niste vidjeli, evo zašto nitko nije mogao skinuti pogled s nje!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Luciana Barroso - 2 Matt Damon i Luciana Barroso - 3 Matt Damon i Luciana Barroso - 4 Matt Damon i Luciana Barroso - 1 +10 Matt Damon i Luciana Barroso - 5 Celebrity Ni poslije 20 godina ne može skinuti pogled sa svoje lijepe supruge koju je upoznao na pomalo smiješan način!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene