Šuška se

Finalist ''Plesa sa zvijezdama'' s dobro poznatom brinetom posjetio njen rodni kraj, znače li njihove objave da među njima postoji nešto više od prijateljstva?

Filip Vidović Filip Vidović Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak i Filip Vidović - 5 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 2 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 1 Ivana Čuljak i Filip Vidović - 4 Ivana Čuljak - 7 Ivana Čuljak - 6 Filip Vidović - 1 Filip Vidović - 2 Filip Vidović - 3 Ivana Čuljak - 5 +18 Ivana Čuljak - 4 Galerija

Bivši natjecatelji showa ''Ples sa zvijezdama'' Ivana Čuljak i Filip Vidović potaknuli su šuškanja o romansi posljednjim objavama na društvenim mrežama, o njima se priča već neko vrijeme.

Bivši natjecatelji showa ''Ples sa zvijezdama'' Filip Vidović i Ivana Čuljak postali su tema domaćih medija nakon posljednjih objava koje su stavili na svoje društvene mreže.

Naime, Ivana je na Instagram pričama podijelila kako je provela dan s Filipom u njezinom rodnom mjestu Ljubuški, a fotografija na kojoj se grle podigla je prašinu.

Proveli su dan plivajući u bazenu i uz natjecanje tko će prije preplivati bazen, počastili se burekom, a posjetili su i vodopad Koćuša ispred kojeg su se zagrlili. Filip je usred dnevnog boravka izveo i stoj na rukama i time fascinirao Ivanu.

Inače, već se otprije šuškalo da među njima postoje simpatije, ali nijedno ništa više od prijateljstva nisu potvrdili.

Dvojac je u studenom prošle godine snimio neodoljiv videozapis na kojem su zajedno pekli tortu, a već su se tada mogli vidjeti pogledi koji slute simpatiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Čuljak i Vidović natjecali su se u istoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', a tada su oboje bili u sretnim vezama.

 

Vidovića je iz publike podržavala zaručnica Nataša Pavičević, a Čuljak je ljubila tajanstvenog Meksikanca o kojem se ne zna gotovo ništa. Međutim, Vidović je nakon svog plesnog projekta raskinuo zaruke s instruktoricom salse, a ni o Ivaninom Meksikancu više se ništa nije saznalo.

Filip je inače sin glumačke legende Ivice Vidovića, koji je preminuo prije 11 godina, i glumice Gordane Gadžić.

Ivana je vlasnica slastičarne ''Neka jedu kolače'', a svojim slasticama redovno iznenađuje svoje klijente koji su i brojne naše poznate zvijezde.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 4 +26 Salma Hayek - 1 Celebrity Najnovije fotografije Salme Hayek otkrile pravu istinu o njezinu tijelu, evo kako izgleda bez trunčice fotošopa i filtara!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene