''Past ću u nesvijest...''

Prijović je za Brenu osmislila posebno sladak nadimak, a onda su svojim nastupom rasplakale cijelu Arenu!

Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 1 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 6 Lepa Brena s obitelji - 1 +19 Lepa Brena s obitelji - 2 Galerija

Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Beogradu imala je posebnu gošću, majku svog supruga Lepu Brenu, a dok je govorila nešto o njima, otkrila je i kakav joj je nadimak dala.

Aleksandra Prijović na svojoj turneji ''Od istoka do zapada'' ima brojne pjevačke goste, a drugu večer u beogradskoj Štark Areni s Aleksandrom je nastupila i Lepa Brena.

Njihov nastup bio je vrlo emotivan te su se dvije velike pjevačice rasplakale na Breninu pjesmu ''Boliš i ne prolaziš'', a dok je najavljivala Brenu, Aleksandra je otkrila i kakav joj je nadimak dala – Beki.

"Kada smo imale probu, rekla mi je: 'Samo se opusti, sve će to biti super, uživaj, ovo je tvoja večer, narednih dana samo uživaj'. Krenule smo s probom, ja joj kažem: 'Beki, ja ću pasti u nesvijest kada vi izađete'. Ona se tad krenula smijati, a kada je izašla, tako me je snažno zagrlila i počela plakati, a ja sam pomislila da ću stvarno pasti u nesvijest", govorila je Aleksandra s knedlom u grlu za Sky Music i dodala:

"Rekla sam i na bini da je nevjerojatno što je život, da ja stojim na bini s Lepom Brenom. Ona je potpuno drugačija privatno, kao i svako od nas, normalna žena, brine se o svima nama. Ja sam sa Filipom već osam godina i nekako nemam osjećaj da ja u stvari sjedim s njom."

@smehotronator2 🥹✨ #aleksandraprijovic #lepabrena #koncertarena #beograd #srbija #estrada #muzika #foryourpage #4you #fyp #viral #tiktok #srbijatiktok #smehotronator ♬ original sound - ⚔️ SMEHOTRONATOR⚔️

Inače, Aleksandra se 2018. godine udala za Filipa Živojinovića s kojim ima sina.

Filip je posinak Lepe Brene, a nedavno su u obitelji imali i javnu raspravu oko toga jer Aleksandri smeta što je oslovljavaju kao Breninu snahu.

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem ima dvojicu sinova Stefana i Viktora.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novim imidžem, poželjela je promjenu pa to i dobila, pogledajte kako sada izgleda!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja na Instagramu Iris i Marko Livaja Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 3 +27 Marko Livaja - 2 Celebrity Supruga Marka Livaje oglasila se nakon njegovog oproštaja od reprezentacije, sve zanima što je ovom porukom htjela reći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene