Svatko na svoj način!

Pogledajte kako su hrvatski sportaši i sportašice slavili Božić, netko s obitelji pokraj bora, a netko je svoju odveo u – teretanu!

Marcelo i Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Andrej Kramarić i supruga Mia - 1 Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 2 Josip Pivarić i supruga - 1 +9 Josip Pivarić i supruga - 2 Galerija

Povodom Božića, brojni hrvatski sportaši pohvalili su se svojim okićenim jelkama i domovima, ali najviše pozornosti ukrale su njihove obitelji s kojima su se fotografirali pokraj bora, pogledajte bogatu galeriju.

Božić je vrijeme okupljanja, a da budu uz svoje obitelji ovih blagdana nikako nisu željeli propustiti ni naši sportaši i sportašice.

Brojni od njih podijelili su obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama, a u nastavku teksta pogledajte neke od njih.

Luka Modrić među prvima se javio fotografijom s djecom i suprugom ispred božićne jelke. Pozirao je sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom, a pridružili su im se i njihovi psi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Andrej Kramarić na Instagramu se javio iz jednog luksuznog hotela, a on, njegova lijepa supruga Mia i sinčić Viktor također su pozirali ispred svjetleće jelke pokraj koje su stajale kutije s poklonima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Vedran Ćorluka za blagdane je sa suprugom Frankom Batelić i djecom Gretom i Viktorom otišao u Frankinu rodnu Istru, a nakon poziranja pokraj bora, obitelj je prošetala i adventom i posjetila jaslice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana s djecom su nosili božićne pidžamice, a javili su se iz Francuske gdje trenutno žive.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Nogometaš Josip Pivarić sa svojom je obitelji također odradio božićni fotošuting pokraj jelke, a s njima je pozirao i psić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

Marcelo Brozović za Božić je s obitelji odradio profesionalno fotografiranje, a neodoljive fotografije njega, supruge Silvije i djece Rafaela i Aurore pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

Joško Gvardiol za blagdane je stigao u Zagreb, a Božić je proveo s obitelji. Iako se on na društvenim mrežama nije javljao, njegova sestra Lorena podijelila je fotografije na kojima se nalazi i naš mladi nogometaš.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorena Gvardiol । 26ʏ (@lorena_gvardiol)

A Ivan Perišić i njegova obitelj, za razliku od ostalih, Božić su proveli na jednom drugom mjestu – u teretani! Nogometaš je podijelio Instagram priču na kojoj se vidi kako njegova supruga i djeca vježbaju te samo kratko napisao: ''Sritan Božić''.

Sandra Perković za Božić se fotografirala s djevojčicom iz svoje obitelji koju je držala u naručju, a u pozadini se vidio i njen partner Edis Elkasević koji je rezao pršut.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Naš skijaš Filip Zubčić uz božićnu jelku pozirao je s partnericom koju još nije pokazao i neodoljivim psićima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙁𝙞𝙡𝙞𝙥 𝙕𝙪𝙗𝙘𝙞𝙘 (@filipzubcic10)

A njihove blagdanske fotografije možete pogledati i u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer +25 Lucija Lugomer Celebrity Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 2 Chriztel Renae Aceveda - 3 Chriztel Renae Aceveda - 5 Chriztel Renae Aceveda - 6 +25 Chriztel Renae Aceveda - 1 Celebrity Pobjednica Supertalenta dan nakon finala pjevala u katedrali, njezini roditelji blistali su od ponosa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene