"Pa koliko ste prekrasni!"

Lijepa supruga našeg nogometaša objavila fotke s raskošnog krštenja njihova sinčića pa otkrila i koji mu je bivši Vatreni bio kum!

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara Adriana Ćaleta-Car, Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara - 6 Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara - 4 Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara - 3 Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara - 2 Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara - 1 Krštenja sina Adrijane i Duje Ćalete-Cara - 7 Adriana Ćaleta-Car - 4 +19 Adriana Ćaleta-Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavile fotografije s krštenja sina Felipea, kojemu je kum bio Dejan Lovren.

Adriana Ćaleta-Car na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije s krštenja sina Felipea, kojeg je dobila sa suprugom Dujom, i kojem je tek ovih dana otkrila ime, a pokazala je i da mu je kum bio Dejan Lovren.

"Neka Bog blagoslovi našeg sina", napisala je Adriana uz fotografije sa svečanog dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Pritom je pokazala kako je pri organizaciji pazila baš na svaki detalj, a raskošnih detalja nije nedostajalo.

"Predivni ste", "Pa koliko ste prekrasni", "Čestitke od srca", "Šećer naš", "Ljubav mala", "Čestitke svima, uključujući i kuma Dejana", "Čestitam, draga", "Neka ima predivan, zdrav i sretan život. Bog blagoslovio njega i obitelj", komentirali su Adrijanini pratitelji.

Adriana s Dujom ima već i dvogodišnjeg sina Maura. Prije rođenja prvog djeteta vjenčali su se kod matičara, a veliko crkveno vjenčanje i svadbu organizirali su na ljeto 2022. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene