nešto drukčije

Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car - 6 +19 Adriana Ćaleta-Car - 2 Galerija

Adriana Ćaleta-Car na Instagramu je pokazala kako su izgledali detalji s krštenja njihova drugog sina.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana, podijelila je fotografiju krsne svijeće i košuljice te tako otkrila da su krstili i drugog sina. 

"Važan dan za nas", a potom dodala: "Felipe" te tako otkrila ime njihova drugog dječaka. 

Nakon toga pokazala je i dio u restoranu koji je bio uređen svijetlo ljubičastim tonovima, a sa strane je stajao i ogroman plišani medvjed. Zlatnim slovima bilo je ispisano ime dječaka, a na bijeloj povišenoj komodi stajala je torta na tri kata koja je po sebi imala svijetlo ljubičaste detalje i zlatni križ.

Adriana je nedavno objavila i zajedničke obiteljske fotografije sa stadiona gdje su dječaci na sebi imali dresove sa svojim imenima. No tada se na Felipeovim leđima nije moglo u potpunosti otkriti cijelo ime jer je jedan dio sakrila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, Adriana s Dujom ima već i dvogodišnjeg sina Maura. Prije rođenja prvog djeteta vjenčali su se kod matičara, a veliko crkveno vjenčanje i svadbu organizirali su na ljeto 2022. godine.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +28 Aleksandra Prijović Nekad i sad Isplivao zaboravljeni video Aleksandre Prijović u kojem pjeva kultnu pjesmu našeg benda: "Ovo je pravi dokaz koliko je talentirana, ježila sam se cijelo vrijeme!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright - 5 Robin Wright - 2 Robin Wright - 3 Robin Wright - 1 +27 Robin Wright - 6 Nekad i sad Pamtimo je kao krhku Jenny iz jednog od najdražih filmova, a evo kako danas izgleda glumica koja je ostavila velik trag u Hollywoodu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene