Na tjednu mode u milanu

Supruga našeg nogometaša dva mjeseca nakon drugog poroda u izazovnom izdanju pokazala adute i zavidnu figuru!

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 6 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 1 +19 Adriana Ćaleta-Car - 2 Galerija

Adriana Ćaleta-Car pohvalila se fotografijama s Versace revije na Tjednu mode u Milanu, a za svoj izgled dobila je brojne komplimente.

Adriana Ćaleta-Car, supruga nogometaša Duje Ćaleta-Cara, prije dva mjeseca rodila je drugo dijete, a već se vratila u top-formu.

Adriana se na svojem profilu na Instagramu pohvalila da je bila na privatnoj večeri modne kuće Versace u Milanu, pa zatim i na reviji u sklopu Tjedna mode, a svojim izgledom je sve oduševila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Za večeru je odabrala dugi sako, a u prvom planu bile su njezine vitke noge, dok je na reviji servirala dekolte u izazovnom Versace kombinezonu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Goriš", "Predivna", "Wow", "Najljepša", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Adriana s Dujom ima dvogodišnjeg sina Maura, a u srpnju ove godine dobili su drugo dijete, čije ime i spol još nisu otkrili. Prije rođenja prvog djeteta vjenčali su se kod matičara, a veliko crkveno vjenčanje i svadbu organizirali su na ljeto 2022. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Phoebe Gates - 3 Phoebe Gates - 2 Phoebe Gates - 1 Phoebe Gates - 3 +20 Phoebe Gates - 2 Zanimljivosti Roditelji su joj najbogatiji na svijetu, ali ona je sama morala raditi kućanske poslove i jedna stvar joj je bila dugo zabranjena, a evo kako danas živi!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić Blanka Vlašić +16 Blanka Vlašić Nekad i sad Evo kako je Blanka Vlašić izgledala prije zahvata na koji je otišla iz zdravstvenih razloga, pa je nešto i korigirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene