razlika je očigledna

Evo kako je Blanka Vlašić izgledala prije zahvata na koji je otišla iz zdravstvenih razloga, pa je nešto i korigirala!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Damir Krajac/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 6 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom +10 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić je 2008. godine bila na operaciji zbog devijacije septuma, a usput je i korigirala nos.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić tijekom karijere nizala je sportske uspjehe i bila je pod povećalom javnosti.

Tako nikako nije mogla zatajiti da je bila na jednom estetskom zahvatu, o čemu je odmah i sama progovorila.

Blanka je 2008. godine bila na operaciji zbog devijacije septuma, a usput je i korigirala nos.

"Tu sam operaciju davno dogovorila i samo čekala pogodan trenutak. Planirala sam riješiti devijaciju septuma koja mi je otežavala disanje, što mi je kao sportašici smetalo, no kad mi je zagrebački estetski kirurg Siniša Glumičić, u čijoj sam klinici napravila zahvat, predložio da usput malo 'doradi' nos, pomislila sam: 'Zašto ne, kad sam već pod anestezijom?' Nikad ne bih otišla na taj zahvat samo zbog estetskih razloga. Mogla sam sa svojim 'starim' nosom mirno živjeti do kraja života. U mojoj obitelji svi imaju markantnije nosove", ispričala je tada Blanka za Gloriju.

Sada su osvanule njezine fotografije iz 2007. godine, kada se vratila sa svjetskog atletskog prvenstva iz Osake, gdje je postala svjetska prvakinja u skoku u vis, a na njima se vidi kako je Blankin nos izgledao prije operacije.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Inače, Blanka je nakon umirovljenja osnovala obitelj s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Par se vjenčao u svibnju prošle godine, a u studenom su dobili sina Monda. Zanimljivo je da je Blanka rodila 8. studenog, točno na svoj 39. rođendan, a u majčinstvu uživa daleko od očiju javnosti i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Lupino i kći Zita Stefan Lupino i kći Zita Stefan Lupino i kći Zita Martin Lepen, sin Stephana Lupina +10 Martin Lepen, sin Stephana Lupina Celebrity Stephanu Lupinu u izlasku se pridružila prelijepa kći koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput iznenadila planovima o odlasku iz Hrvatske i promjeni karijere, a sve zbog sinčića Blooma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene