Predivan su par

Lijepa Mia najveća je podrška našem Vatrenom, detalje privatnog života ne vole dijeliti, a priča kako su se upoznali pomalo je smiješna!

Andrej i Mia Kramarić Andrej i Mia Kramarić Andrej Kramarić/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 8 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 7 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 6 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 8 Andrej Kramarić i Mia Ćurković Andrej i Mia Kramarić - 2 +14 Andrej i Mia Kramarić - 1 Galerija

Ljubavna priča Andreja i Mije Kramarić započela je 2017. godine, a javnost je za nju saznala nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Naš nogometaš Andrej Kramarić pokupio je brojne pohvale i našao se u središtu pažnje nakon što je postigao odlučujući pogodak u utakmici Vatrenih protiv Armenije i tako ostvario još jedan uspjeh u svojoj karijeri.

A u svemu tome najveća podrška su mu supruga Mia i sinčić Viktor koji ne propuštaju njegove utakmice. Iako ne vole otkrivati detalje svog privatnog života, Andrej je jednom prilikom otkrio kako su se upoznali.

"Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", ispričao je Andrej u jednom od intervjua.

Obitelj je ljetos odmarala na čarobnim Maldivima, odakle je Andrej na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko rijetkih obiteljskih fotografija, a koje su raznježile njegove obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

"Obožavam vas", "Predivna obitelj", "Preslatki", "Ljepote", "Najdraža obitelj", "Uvijek i zauvijek omiljeni", pisali su mu tada.

Andrej i Mia zajedno su od 2017. godine, vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine, a sin je na svijet stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 3 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 2 Kerry Katona - 1 +20 Kerry Katona - 1 Nekad i sad Skinula je 19 kilograma i sad se šepuri pred fotografima: Bivša glazbena zvijezda ponosno je pokazala svoju novu figuru!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom +13 Gedeon Burkhard Nekad i sad Pamtimo ga kao zgodnog detektiva iz serije Inspektor Rex, a danas privlači pažnju neobičnim ljubavnim životom i više ga nije lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene