sve je pod velom tajne

Ovom fotografijom Sandra Perković definitivno je skrenula pažnju s priča o svojoj svadbi, a tu je i opis kojim je objasnila nešto jako bitno!

Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 1 Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković +16 Sandra Perković Galerija

Naša sportašica Sandra Perković objavila je fotografiju u svečanom izdanju, a figurom u crvenoj haljini s resicama ostavila je bez daha, svemu je dodala i zanimljiv opis.

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković u posljednje vrijeme često se voli srediti pa podijeliti svoje nove fotografije na društvenim mrežama, a kad nije u sportskoj odjeći Sandra svojom figurom u haljinama i ostalim odjevnim kombinacijama sve ostavi bez daha.

Tako je bilo i ovog puta nakon što je objavila fotografiju u crvenoj haljini s resicama. Naslonjena na drveni stol na kojem je bio šampanjac,

Sandra je nasmijana pozirala i istaknula svoje utrenirane noge u bež štiklama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

No, dok su mnogi komentirali njen sjajan izgled, drugi su se osvrnuli na poučni opis koji je uz fotografiju napisala.

''Došla sam u fazu života, kada ljude jednostavno, bez suvišnih emocija i dodatnog razmišljanja dijelim u dvije skupine: Oni koji donose mir u moj život. Oni koji unosne nemir'', rekla je Sandra.

''U pravu si'', ''Ja sam u toj fazi već odavno'', ''Tako i treba lutko moja'', bili su neki od komentara.

Podsjetimo, Sandra je proteklih mjeseci pratiteljima nekoliko puta dala nagovijestiti da se udaje za partnera Edisa Elkasevića, a iako još ništa nije potvrdila, početkom studenog objavila je fotografiju s djevojačke večeri na kojoj je zablistala u bijelom kombinezonu i s velom na glavi.

Svojim je objavama zbunila pratitelje koji su pomislili da se već udala, ali na Instagramu joj i dalje stoji prezime Perković, a ona se ni o čemu još nije oglasila.

Podsjetimo, Sandra i Edis zaručili su se prošle godine na jednom putovanju.

"Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba", ispričala je Perković u IN magazinu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +29 Maja Šuput Celebrity Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 3 Tomas Ribeiro - 6 Tomas Ribeiro - 5 +26 Tomas Ribeiro - 4 Celebrity Evo tko je ukrao srce najljepšoj hrvatskoj nogometašici, brzo će vam biti jasno zašto ih nazivaju parom iz snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene