još malo!

Sandra Perković sva u bijelom najavila svoje vjenčanje, očito je da su pripreme za veliki dan u punom jeku!

Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 3 Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković In Magazin: Sandra Perković - 3 +20 In Magazin: Sandra Perković - 4 Galerija

Ako je suditi prema zadnjim objavama na Instagramu, Sandra Perković ovih će dana postati gospođa Elkasević.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković pomalo se bliži trenutku kada će stati pred oltar i reći "da" svojem dugogodišnjem dečku i treneru Edisu Elkaseviću.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s djevojačke na kojoj pozira u bijelom kombinezonu s veom na glavi.

Pratiteljima je poslala poljubac, a svi su gledali u njezine viseće naušnice slova S i E koje zapravo inicijali nje i zaručnika Edisa. 

Na nogama je imala bijele platforme s biserima, a u opisu je poručila: "Napravimo to".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Predivna al to već znaš! Samo ljubav", "Prekrasna mladenka", "Wow jako si lijepa", "Čestitke", samo su neki od komentara.

Sandra je ponovno nasamarila neke od svojih pratitelja koji su mislili kako se udala, no čini se da je ovo samo još jedna priprema u nizu jer joj na Instagramu i dalje stoji prezime Perković.

Nedavno je podijelila i fotografije u bijeloj haljini pa otkrila kako je imala djevojačku večer u Istri.

Podsjetimo, Sandra i Edis zaručili su se prošle godine na jednom putovanju.

"Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba", ispričala je Perković u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Marko Škugor - 1 Danijela Martinović i Marko Škugor - 2 Danijela Martinović i Marko Škugor - 3 Danijela Martinović i Marko Škugor - 4 +25 Danijela Martinović i Marko Škugor - 5 inMagazin Danijela i Marko do snimanja se nikad nisu upoznali uživo, ali se njihov susret pokazao kao pun pogodak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 +25 Mate bulić inMagazin Prijateljstva okrunjena kumstvom: Tko su kumovi među poznatim Hrvatima?

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene