''Seksi mamasita!''

Zgodna glumica sinčića je rodila s 43 godine, a linija koju je nakon toga uspjela stesati posramila bi i upola mlađe!

Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 7 Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 +19 Eva Longoria - 4 Galerija

Eva Longoria pohvalila se fotografijama sa sinom, ali svi su gledali u njezinu sjajnu figuru u bijelom kupaćem kostimu.

Holivudska glumica Eva Longoria pokazala je svojim pratiteljima kako uživa u ljetu sa svojim sinom Santiagom Enriqueom, ali pratiteljima je za oko zapelo nešto drugo.

U nizu fotografija, Eva je na jednoj na pijesku pokraj mora pozirala sa sinčićem u dvodijelnom bijelom kupaćem kostimu, a svi su gledali samo u njenu besprijekornu figuru koju ima s 48 godina.

''Seksi mamacita'', ''Najljepša mama na svijetu'', ''Kako si zgodna'', bili su neki od komentara na objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Santiaga je Eva dobila s Joseom Bastonom s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

Često na društvenim mrežama ističe koliko voli provoditi vrijeme sa svojim sinom, a mnogi bi po fotografijama rekli da mališan ima upola mlađu majku.

Eva veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Također, jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure itekako pomaže skakanje po trampolinu.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio", izjavila je tada Eva.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović - 2 Vanja Halilović - 4 Vanja Halilović - 7 Vanja Halilović - 8 +20 Vanja Halilović - 5 Celebrity Prelijepa hrvatska voditeljica još se davnih dana oprostila od malih ekrana, ali novim fotografijama pokazala je da se gotovo ništa nije promijenila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 +26 Rita Ora - 4 Celebrity Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene