izgleda fantastično!

Longoria pokazala figuru na kojoj je mukotrpno radila, odluka zbog koje se sada svi okreću za njom očito joj je donijela savršene rezultate!

Eva Longoria Eva Longoria Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 9 Eva Longoria - 8 +23 Eva Longoria Galerija

Eva Longoria prošetala je plažom u Španjolskoj gdje je ponosno pokazala liniju na kojoj radi već neko vrijeme.

Američka glumica i zvijezda serije "Očajne kućanice" Eva Longoria uživala je sa sinom Santiagom na jednoj španjolskoj plaži, gdje je pokazala figuru u bikiniju koji joj je pristajao kao saliven, a njezina je pojava privukla i paparazze koji su se tamo zatekli.

48-godišnja Eva u bikiniju je naglasila dekolte i odličnu formu kojom se može pohvaliti zahvaljujući vježbanju kojem se posvetila nakon borbe s viškom kilograma koje je skupila prije i nakon trudnoće.

Čini se da je Eva uzela zasluženi odmor na španjolskoj obali i to nakon što je uspješno ispunila svoje obveze za godišnje prikupljanje donacija Global Gift Gale čija je ponosna ambasadorica. Događaj, kojim se prikuplja novac za siromašne žene i djecu diljem svijeta, održan je u srpnju na Costa Del Solu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Inače, Eva veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Također, jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure itekako pomaže skakanje po trampolinu.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio", izjavila je tada Eva.

Nažalost, samo treninzi nisu dovoljni za gubitak kilograma, već tu presudnu važnost ima i prehrana. Nakon što je rodila 2018., prestala je konzumirati šećer, tjesteninu i alkohol, a najčešće jede organske i svježe namirnice. Voli pojesti orahe s jogurtom, a trudi se izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

Za doručak najčešće jede jaja i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari, a za večeru je tu riba s povrćem. Njezini međuobroci najčešće se sastoje od svježih krastavaca, koje začinjava limunovim sokom, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 55-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju YesJulz - 4 YesJulz - 2 YesJulz - 1 YesJulz - 3 +21 YesJulz - 5 Celebrity Badić koji nekima graniči s neukusom nedavno je nosila i lijepa Hrvatica, a sad je još jedna poznata žena zbog njega bila glavna atrakcija na plaži!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 +29 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Uskoro bivši suprug Elle Dvornik oglasio se nakon objave da se razvode, njezini obožavatelji napali ga zbog fotografije koju je objavio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene