kalorije se tope samo tako!

Za top-figuru ove ljepotice zaslužan je trening na spravi koja vam sigurno nikako ne bi prva pala na pamet, evo kako se izborila s kilogramima viška!

Eva Longoria Eva Longoria Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 6 Eva Longoria Eva Longoria - 8 Eva Longoria - 9 Eva Longoria - 2 Eva Longoria +20 Eva Longoria - 1 Galerija

Eva Longoria uživa na odmoru sa suprugom i sinom, a tijekom ljetovanja uhvatili su ih paparazzi.

Slavna holivudska glumica Eva Longoria s obitelji uživa na ljetovanju u Marbelli, a tamo je uhvaćena baš u trenucima dok se veselo na plaži igrala sa svojim sinom Santiagom.

Fotografi su je snimili i dok je stavljala zaštitnu kremu na tijelo, a na sebi je imala jednodijelni baby roza kupaći kostim.

U njemu je svu pozornost preuzela njezina besprijekorna figura, na kojoj je naporno radila proteklih godina. 

Kosu je imala raspuštenu, a na glavi je nosila slamnati šešir i sunčane naočale.

Njezin suprug Jose sjajno se uskladio s njom. Naime, imao je odjevene baby roza kupaće hlače na koje je kombinirao lanenu bijelu košulju, a na glavi je nosio bijelu šiltericu i žute sunčane naočale.

Inače, Longoria veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Također, jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure itekako pomaže skakanje po trampolinu. 

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio", izjavila je tada Eva. 

Nažalost, samo treninzi nisu dovoljni za gubitak kilograma, već tu presudnu važnost ima i prehrana.

Nakon što je rodila 2018., prestala je konzumirati šećer, tjesteninu i alkohol, a najčešće jede organske i svježe namirnice. Voli pojesti orahe s jogurtom, a trudi se izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

Za doručak najčešće jede jaja i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari, a za večeru je tu riba s povrćem. Njezini međuobroci najčešće se sastoje od svježih krastavaca, koje začinjava limunovim sokom, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 55-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vegara - 3 Sofia Vegara - 1 Sofia Vegara - 2 Sofia Vergara - 1 +27 Sofia Vergara i Manolo Gonzalez-Ripolli Vergara Celebrity Prvo je šokirala svijet neočekivanom viješću, a onda je Instagram zatrpala svojim golišavim fotografijama!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +18 Nevena Jeličić i Jugoslav Karić Celebrity Zna se tko je nova partnerica Josipa Radeljaka Dikana! Poznata je Beograđanka, a druži se i s jednom našom glazbenom divom

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene