Sjećate se nje?

Prelijepa hrvatska voditeljica još se davnih dana oprostila od malih ekrana, ali novim fotografijama pokazala je da se gotovo ništa nije promijenila!

Vanja Halilović - 3 Vanja Halilović - 3 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović - 2 Vanja Halilović - 4 Vanja Halilović - 7 Vanja Halilović - 8 Vanja Halilović - 5 Vanja Halilović - 1 Vanja Halilović - 6 Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović +14 Vanja Halilović i Frane Barbieri Galerija

Bivša voditeljica Vanja Halilović proslavila je okrugli 40 rođendan, evo kakvu je proslavu s poznatim prijateljicama imala.

Bivša voditeljica Vanja Halilović podijelila je novu fotografiju sa svojim pratiteljima pa otkrila kako je proslavila svoj 40. rođendan.

Vanja je objavila nekoliko fotografija s proslave, a među uzvanicima su bile i njezine bivše kolegice, Jelena Glišić i Antonija Stupar Jurkin.

''Vrijeme je da proslavimo još jednu godinu oko sunca'', napisala je u opisu fotografija na kojima reže tortu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Više je nemamo tako često priliku vidjeti na događanjima koje je ranije rado pohodila, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

Posljednji put u javnosti se pojavila u listopadu prošle godine na modnoj reviji dvojica ELFS.

Lijepa Vanja gotovo se uopće nije promijenila otkako je nestala s televizijskih ekrana, s čime se slažu i njezini pratitelji, koji je ispod svake objave obasipaju komplimentima.

Inače, Vanja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića, a već je s devet godina ušla u svijet mode snimivši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

Lijepa Dubrovčanka ostavila se mode i postala televizijska voditeljica, a na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu diplomirala je politologiju. Zaručena je za 14 godina starijeg poduzetnika Franu Barbierija i direktorica je njegova restorana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 2 Celebrity Uzvanik na veseloj svadbi svojim je pothvatom i Maju Šuput ostavio bez teksta: ''Zašto bi se samo žene skidale?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 11 +26 Lidija Bačić - 12 Celebrity Lidija Bačić u crnom, seksi rublju javila se iz kuhinje: ''Kakva fotografija, k'o stvorena za pozadinu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene