nije skidala osmijeh

Dragana Mirković pojavila se u javnosti nakon razvoda, blistala je od sreće i uzbuđeno poručila: "Dobila sam najveću nagradu!"

Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković - 3 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 4 Dragana Mirković - 6 Dragana Mirković - 7 Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković - 5 Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković +22 Dvorac Dragane Mirković Galerija

Dragana Mirković osvojila je nagradu Nacionalni estradno-glazbeni umjetnik Srbije, a svoju sreću povodom priznanja nije skrivala.

Nakon što je cijelu regiju šokirala vijest o razvodu, Dragana Mirković sada je zablistala u javnosti ne skidajući osmijeh s lica. 

Regionalna zvijezda pojavila se na Saboru narodne glazbe u ulozi specijalnog gosta te je oduševila svojim izgledom u ružičastom odijelu koje je uklopila s crnom torbom i majicom.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković uslijed razvoda objavila svoju snimku na društvenim mrežama, evo što je mnogima zapelo za oko nakon njezina obraćanja!

Dragana je priznala da se nije nadala priznanju, a svoju sreću povodom nagrade nije skrivala. 

"Ja sam presretna. Dobila sam najveću nagradu koju jedan umjetnik može dobiti" - istaknula je Dragana.

Ocijenite Draganin izgled.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Ovo priznanje nisam očekivala, još uvijek. Kažu da sam najmlađi dobitnik nacionalno estradni glazbeni umjetnik Srbije 2023. Dočekala sam da "postojim" 40 godina, a onda još jednu u nizu fantastičnih nagrada i što drugo da dodam osim da sam sretna jednom divnom karijerom", dodala je.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Osvanula snimka bivšeg supruga Dragane Mirković, uhvaćen je u provodu s prijateljima u jednom klubu u Beču

Inače, Dragana Mirković na Saboru narodne glazbe Srbije dobila je najveće esnafsko priznanje, nagradu Nacionalni estradno-glazbeni umjetnik Srbije, koje dodjeljuje SEMUS.

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Sin Dragane Mirković i hrvatskog biznismena pravi je ljepotan, bavi se vrlo opasnim hobijem, a evo i prema čemu gaji veliku strast baš poput svojih roditelja!

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) +26 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Celebrity Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rasta - 2 Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 2 +24 Stefan Đurić - Rasta- 4 Celebrity Srpski reper završio na hitnoj operaciji, nije mogao stajati na nogama: "U ovakvim situacijama čovjek shvati..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene