skriva tugu

Osvanula snimka bivšeg supruga Dragane Mirković, uhvaćen je u provodu s prijateljima u jednom klubu u Beču

Dragana Mirković Dragana Mirković Matko Begovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić - 1 Dragana Mirković i Toni Bijelić - 2 Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković - 15 Dragana Mirković - 14 Dragana Mirković - 13 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 8 +20 Dragana Mirković - 3 Galerija

Bivši suprug Dragane Mirković Toni Bijelić uhvaćen je u izlasku u Beču.

Bivši suprug pjevačice Dragane Mirković s kojom se rastao nakon 24 godine braka, Toni Bijelić, uhvaćen je u provodu u Beču.

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 2 Celebrity Ovo su jedine fotografije Dragane Mirković u kupaćem kostimu, pjevačica svoju figuru nikad nije stavljala u prvi plan!

Naime, u jednom klubu biznismen Toni Bijelić se provodio u društvu prijatelja u separeu, a kao što se može vidjeti na snimci, Toni je uživao u provodu i osmijeh nije skidao s lica.

Snimku je podijelio srpski Blic.

Podsjetimo, Toni se nedavno navodno zabavljao i u Zagrebu. Organizirao je druženje u predsjedničkom apartmanu jednog luksuznog zagrebačkog hotela, a kako srpski mediji dalje navode, među gostima je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko.

Vijest o krahu braka Dragane Mirković iznenadila je javnost. Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Sin Dragane Mirković i hrvatskog biznismena pravi je ljepotan, bavi se vrlo opasnim hobijem, a evo i prema čemu gaji veliku strast baš poput svojih roditelja!

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise demantirala.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 6 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Loni Willison - 7 +27 Loni Willison - 1 Nekad i sad Nekad predivna žena već godinama nema za kruh i kopa po kontejnerima, a njena teška sudbina i dalje mnogima ostavlja upitnike iznad glave

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene