Tek su mu 23 godine!

Sin Dragane Mirković i hrvatskog biznismena pravi je ljepotan, bavi se vrlo opasnim hobijem, a evo i prema čemu gaji veliku strast baš poput svojih roditelja!

Dragana Mirković Dragana Mirković Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bijelić - 2 Marko Bijelić - 1 Marko Bijelić - 7 Marko Bijelić - 6 Marko Bijelić - 4 Marko Bijelić - 5 Marko Bijelić - 3 Marko Bijelić - 8 Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić +18 Dragana Mirković i Toni Bijelić Galerija

Dragana Mirković s uskoro bivšim suprugom Tonijelim Bijelićem ima sina Marka, evo kako mladić izgleda i čime se bavi.

Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je javnosti priznala da se nakon više od dva desetljeća razvodi od svog supruga Tonija Bijelića.

U nekad sretnom braku s Tonijem pjevačica je dobila kćerku i sina, a evo čime se njen sin Marko bavi.

Pogledaji ovo Dvorac Dragane Mirković Celebrity Dragana Mirković ponosno pokazala unutrašnjost dvorca u kojem živi, ovakav luksuz rijetko se viđa!

Iako su se oboje nasljednika Dragana i Toni dugo držali podalje od očiju javnosti, posljednjih nekoliko godina postali su izuzetno popularni na društvenim mrežama, a njihov sin Marko Bijelić posebno je omiljen među pripadnicama ljepšeg spola.

23-godišnji Marko Bijelić vodi prilično miran život, ali vrlo je poznat po svom zanimljivom hobiju. Naime, strastveni je ljubitelj trkačih automobila, posebno "Formule 1".

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Već nekoliko puta natjecao se u Njemačkoj na jednoj humanitarnoj utrci. Dragana je tada svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih savjeta pred trku.

"Moj sin - moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vrijeme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek", napisala je Dragana tada uz njegove fotografije u automobilu.

Folk diva je zatim otkrila da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila riječ o klasičnoj utrci, ali i da je ponosna što je istu odvozio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Na svom Instagram profilu Marko ima nekoliko decentnih fotografija, a među glavnim motivima su upravo automobili i cesta. Čini se da je ljubav prema luksuznim vozilima naslijedio upravo od svojih roditelja koji su također vlasnici nekoliko vrtoglavo skupih automobila. 

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Kako je Dragana Mirković upoznala supruga od kojeg se sada razvodi? Zbog njega je preselila u Beč, a ubrzo su se i vjenčali...

O sebi ne otkriva puno, ali vidljivo je da voli puno putovati jer je u svojim naglascima ostavio priče iz raznih američkih gradova koje je posjetio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARKO (@markobjlc)

Osim njega, Dragana i Toni imaju i mlađu kćer Manuelu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 6 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 7 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 9 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 13 +25 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 3 Celebrity Roberto Cavalli ispraćen je na posljednji počinak, njegova 45 godina mlađa supruga neutješno je plakala, a suze nisu krili ni poznati Talijani

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene