''nema dalje, gasi internet!''

Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput zablistala je u haljini u stilu kraljice i s krunom glavi, a sve je dodatno začinio i dugački plašt koji se vukao za njom.

Maja Šuput bila je jedna od glavnih zvijezda proslave 30. rođendana časopisa Gloria, a na kojoj se pojavila u stilu prave kraljice.

Maja je za tu prigodu nosila crvenu poluprozirnu haljinu s mnoštvom detalja, a ono što je svima prvo zapelo za oko bili su dugački plašt koji se vukao za njom, kao i kruna koju je nosila na glavi. Pjevačici je na crvenom tepihu društvo pravio suprug Nenad Tatarinov koji je nosio crno odijelo s leptir mašnom, a par je dobro raspoložen pozirao na crvenom tepihu pred fotografima držeći se za ruke.

Kako vam sviđa ovo izdanje Maje Šuput?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Maja je fotografije objavila na svom profilu na Instagramu gdje je dobila niz komplimenata svojih obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ovo je naj kreacija ikada! Ovako nešto ni na red carpetu u Hollywoodu nitko nije nosio, totalno oduševila!", "Nema dalje, gasi internet", "J. Lo", "Top", "Veličanstvena si", komentirali su oni.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Maja je ovih dana javnosti predstavila svoj najnoviji projekt - kolekciju lutkica osmišljenu upravo po njezinu liku i djelu pa šljokica, ružičaste boje, bezbroj frizura, haljina i visokih potpetica ne nedostaje.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

''Dvadeset i jednu točno, ali svih mogućnosti, od ovih koje nisu baš prepokretljive do ovih koje rade špagu, prelet i tako dalje. Naš poslovni plan je da u četiri sljedeće godine dva puta godišnje izlazi ovoliko lutkica, tako da ćete se nagledat mene još puno'', najavila je Maja u razgovoru za IN Magazin.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Holywood - 1 Holywood - 2 Holywood - 3 Holywood - 4 +23 Holywood - 5 inMagazin Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal - 4 Rafael Nadal - 1 Rafael Nadal - 3 Rafael Nadal - 2 +25 Rafael Nadal - 9 Nekad i sad Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene